2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VEZNI RED ZVEZDE NA ZIMU OSTAJE BEZ VAŽNOG ŠRAFA: Bahar počeo da pravi seču! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.23 u 17:20

Agent igrača sve potvrdio.

Fudbaler Crvene zvezde, Kings Kangva napustiće Ljutice Bogdana u zimskom prelaznom roku, a kao naredna destinacije pominje se Italija. Kako navodi njegov agent za medije na Apeninima već su pregovorima sa nekoliko klubova iz Serije A i nada se realizaciji ovog posla.

FOTO: Starsport

 –Zambija ima mnogo talentovanih fudbalera i nadam se da će sledeći igrač iz te zemlje u Italiji biti Kings Kangva iz Crvene zvezde. Već smo u pregovorima sa nekoliko italijanskih klubova. Lamek je učinio veliku stvar i otvorio vrata ostalim sunarodnicima – istakao je on.

Šampion Srbije ne igra sjajno u već neko vreme i muči se na svakoj utakmici, a trener ‘crveno-belih’ Barak Bahar zatražio je od uprave da se tim pojača na zimu. 

RASPODRATE SVE ULAZNICE ZA MEČ VEKA: Očekuje se pun stadion u Leskovcu!

8
13
2 Komentara
    • bilo bi nnogo bolje da kangva ostane a Bahar preuzme graficar da se doskoluje.Trener koji ne vidi da je lucic igrac za livadu nikada nece biti trener

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter