0
Košarka

FOTO: Twitter/@warriors

OZBILJAN UDARAC ZA GRINA: Zbog svojih gluposti sve već odrekao dva miliona dolara!

Objavljeno: 16.11.23 u 21:24

Prosto je nepopravljiv

Drejmond Grin, igrač Golden Stejt Voriorsa, nastavlja da izaziva buru u Sjedinjenim Američkim Državama nakon najnovijeg incidenta, a Rudi Gober, košarkaš Juta Džeza, nije štedeo reči u verbalnom napadu na Grina. Očekuje se da Grin snosi ozbiljne posledice pošto mu je izrečena kazna od pet utakmica, a njegovo vraćanje na teren planirano je za 29. novembar protiv Sakramento Kingsa.

Osim suspenzije, Grin će morati da plati i novčanu kaznu od 25.000 dolara. No, finansijske posledice za Grina ne završavaju se tu. Specijalizovani portal „Sportac“ ističe da će Grin zbog pet neodigranih mečeva, uključujući duele sa Oklahoma siti Tanderima, Hjuston Roketsima, Finiks Sansima i San Antonio Sparsima, izgubiti gotovo neverovatnih 770.000 dolara, budući da mu za svaki od tih mečeva neće biti isplaćena odgovarajuća nadoknada.

Ukupno gledano, Grinove ludorije tokom karijere u NBA-u koštaće ga više od 2.000.000 dolara, prema podacima izvučenim na osnovu izveštaja „Sportaca“. Od ukupnog iznosa, 1.500.000 dolara već je otišlo na kazne tokom 11 godina igranja u NBA ligi, a preostalih 770.000 dolara predstavlja suma koju mu Golden Stejt Voriorsi neće isplatiti zbog suspenzije.

Ova situacija podseća na Grinovu istoriju sukoba, a NBA liga je prilikom donošenja odluke o kazni uzela u obzir njegovu dosadašnju istoriju i dosije. Ovo je peta suspenzija ove vrste u Grinovoj karijeri, a očigledno je da će i finansijski osećati posledice svojih postupaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter