0
ATP

FOTO. Starsport

NOVAK ČEKA RASPLET: Samo jedan scenario vodi Đokovića u polufinale Završnog mastersa u Torinu!

Objavljeno: 16.11.23 u 19:33

Nadamo se da će se on ostvariti

Novak Đoković suočava se sa izazovom kako bi se plasirao u polufinale Završnog mastersa u Torinu nakon gubitka odlučujućeg seta protiv Huberta Hurkača. Trenutno četvrti teniser sveta, Janik Siner, već je osigurao svoje mesto u polufinalu nakon impresivnih pobeda nad Stefanosom Cicipasom i samim Đokovićem.

Siner je postao prvi Italijan u istoriji koji se plasirao u polufinale Završnog mastersa, a sada ostaje pitanje ko će mu se pridružiti – Holger Rune ili Novak Đoković.

Kalkulacije za Đokovića su postale suvišne nakon što je Hubert Hurkač osvojio drugi set u njihovom meču. Sada postoji samo jedna opcija za Đokovića kako bi se kvalifikovao – Janik Siner mora pobediti Holgera Runea bilo kojim rezultatom.

Ukoliko Rune pobedi Sinera, on će proći u polufinale, a Đoković će biti eliminisan iz daljeg takmičenja. Odlučujući meč između Sinera i Runea zakazan je za večeras od 21:00 časova.

Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog ključnog susreta, dok Novak Đoković i dalje ima šansu da se izbori za svoje mesto među četiri najbolja tenisera na Završnom mastersu u Torinu.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter