1
Evroliga

FOTO: Starsport

MORATE DA PITATE IGRAČE DA LI ONI MOGU DA SE POPRAVE: Željko otkrio šta je uzrok poraza u Minhenu!

Objavljeno: 16.11.23 u 11:42

Željko Obradović, trener Partizana, je ukratko prokomentarisao poraz od Bajerna u Evroligi, a imao je i nekoliko zapažanja koja bi prilično mogla da zainteresuju Grobare.

Crno-beli su izgubili u osmom kolu rezultatom 94:85.

– Da, bila je zanimljiva utakmica, ako gledate rezultat, bilo je +9, deluje kao laka utakmica za Bajern, a zapravo je bila utakmica na jednu loptu. Igrali smo dobro prvo poluvreme, potom smo odigrali loše drugo poluvreme, potom smo želeli da se vratimo, ali nismo uspeli i čestitam Bajernu na pobedi.

Usledilo je pitanje na srpskom „Pričali ste o problemima sa motivacijom, postoji li veća motivacija od ovoga u dvorani i može li da se popravi odbrana?“

 

– Oba ptianja su dobra i lepa, ali oba pitanja su za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu, sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo nije lako, jer nemamo mnogo vremena za to, ali ima nekih situacija koje su stvar želje, da se odigra pametnije pre svega i da u toj borbi za poziciju i skok, da budeš malo hrabriji i odlučniji i u tom smislu može da se popravi. Optimisti smo – rekao je Obradović, koji je još nešto želeo da doda i zahvalio se Bajernu.

– Želim da kažem još nešto, hvala Bajernu na čitavom dočeku, ovo je nešto neverovatno i primer za sve u Evroligi. Hvala iz dubine srca, osećali smo se sjajno – rekao je Obradović.

3
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter