0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LALATOVIĆ PREDSTAVLJEN U SUBOTICI: ‘Imao sam osecaj da cu jednog dana biti trener ovde!’

Objavljeno: 16.11.23 u 13:10

‘Imao sam ponudu sa Kipra, kao i dve iz Superlige, ali je Spartak došao sa konkretnom idejom’.

Iskusni srpski stručnjak, Nenad Lalatović danas je zvanično započeo svoju novu superligašku avanturu i predstavljen kao trener subotičkog Spartaka.  On je bio bez posla nakon što je dobio ostavku u ukrajinskog Zorji, a domaći fudbal vratio se nakon nekoliko meseci, nakon neuspešne epizoda u Mladost GAT sa kojom je ispao iz elitnog ranga.

-Velika je čast što sam trener Spartaka. To je veliki klub, imao sam osecaj da cu jednog dana biti trener. Dogovorili smo se za dva minuta, svestan sam situacije, nisam postavljao velike uslove. Znam šta se od mene očekuje, nece biti lako, ali imamo dobar tim. Neke stvari moraju da se poprave, da igrači veruju u sebe – jasan je.

Dodao je da ovaj klub zaslužuje da igra plej-of.

-Zaslužuuju da igraju u plej-ofu. Nadam da da ću opravdati poverenje kluba. Tim znam, ali moram da vidim šta je problem. Igraće najbolji, ne interesuje me ime i prezime. Ja živim za pobedu i tako će i oni od danas da razmišljaju. Liga je izjednačena, nikad nije bila takva, svako svakog može da pobedi i to moram da im objasnim. Mislim da cemo napraviti dobar rezultat – nastavio je on.

Rekao je da se sve poklopilo sa njegovim ambicijama.

-Spartak kao klub zaslužuje da bude među osam, sve se poklopilo sa mojim ambicijama, zato sam došao. Kad sam uzimao Kragujevac, rekli su mi “Nemoj tamo, poginuceš.” A Spartak sam uzeo jer je želja da budemo među osam ili pet u Superligi – istakao je Lalat.

Imao je ponude inostranih klubova, ali i domaćih.

-Imao sam ponudu sa Kipra, sve su mi već bili poslali da potpišem. Takođe dve iz Superlige. Odbio sam jer se ambicije kluba nisu poklapale sa mojim ambicijama. Spatak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili – zaključio je Lalatović.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter