1
Fudbal

Osman Bukari (L) and Guelor Kanga Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KANGA SE VRATIO BOMBARDERSKIM NAVIKAMA: Gabonac postigao golčinu o kojoj će pričati ceo kontinent! (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.23 u 20:22

Nakon sedam godina čekanja.

Gelor Kanga je poznat kao neko ko ima izuzetno razoran udarac, a sada je na to podsetio i sve stanovnike Gabona, jer je golčinom doneo pobedu svom timu protiv Kenije, a rezultat meča je iznosio 2:1.

 

Kanga je pri isteku regularnog toka utakmice dobio loptu u svoje noge, odlučio je da će da šutira, pa je svoju ideju sproveo u delo i prosto sve na stadionu podsetio o kakvom se mađioničaru sa loptom radi, jer je taj pogodan doneo pobedu gabonskoj selekciji.

Treba napomenuti da su gosti vodili od kraja prvog poluvremena, ali su ipak domaći uspeli da ostanu pribrani i na kraju potpuno okrenu rezultat za pobedu na startu kvalifikacija za SP 2026. godine u Severnoj Americi.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter