0
Evroliga

head coach Zeljko Obradovic Bruno Caboclo Partizan - Igokea, ABA Liga Nov. 12, 2023. in Belgrade, Serbia. 12.11.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KABOKOLO UOČI DUELA SA ALBOM: „Daću sve od sebe, i boriću se na svakom meču!“

Objavljeno: 16.11.23 u 19:55

Brazilac se već dokazao u Evroligi na svom debiju

Novo lice u timu Partizana, Bruno Kaboklo, izneo je svoja očekivanja pred predstojeći meč protiv berlinske Albe u devetom kolu Evrolige, koji će se odigrati u petak od 20:45 u Beogradskoj Areni.

Kaboklo je prvo analizirao svoju igru u prethodnom susretu protiv Bajerna.

Mislim da je bila dobra utakmica sa moje strane. Još uvek pokušavam da razumem sistem, zahteve trenera, saigrače. Bilo mi je važno da uhvatim ritam. Mislim da ću uskoro znati pravu ulogu u ovom timu – rekao je Kaboklo.

Uprkos relativno kratkom vremenskom razdoblju između mečeva, Kaboklo ističe da nema puno vremena za odmor, te da će dati sve od sebe u susretu sa ekipom Albe.

Ne razmišljam u svojoj glavi previše o odmoru. Biću spreman sutra. Daću sve od sebe, i boriću se na svakom meču – dodao je brazilski košarkaš.

Kaboklo je takođe analizirao svoju igru, prepoznajući nekoliko grešaka u prethodnom meču, ali istovremeno izražavajući optimizam u vezi s budućim doprinosom timu.

Mislim da će moja uloga na terenu pomoći timu na obe strane, i u napadu i u odbrani. Očekujem da bolje skačemo, da pogađamo šuteve kada smo otvoreni, i bićemo bolji – naglasio je Kaboklo.

Kada je reč o šutu za tri poena, Kaboklo je optimističan, ističući da će to biti značajan doprinos timu ukoliko se nastavi s dobrom preciznošću.

– Ako lopta nastavi tako da ulazi, mislim da će to mnogo značiti timu, i da će bolje otvoriti utakmicu za nas – zaključio je Kaboklo. Navijači Partizana s nestrpljenjem očekuju nastup novog igrača i nadaju se uspehu u duelu sa ekipom Albe.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter