1
Evroliga

during the Aba League Season 2023-2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on October 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HRVAT ANALIZIRAO EVROLIGU: Otkrio šta nedostaje Zvezdi, a šta Partizanu!

Objavljeno: 16.11.23 u 19:11

Osvrnuo se na sve do sada odigrano

Legendarni hrvatski košarkaš Aco Petrović izneo je svoje viđenje trenutne situacije u Evroligi nakon odigranih osam kola. Rekao je da je Real Madrid apsolutni favorit sa svih sedam pobeda, dok je Virtus izazvao prijatno iznenađenje.

S druge strane, najveće razočaranje za Petrovića je ekipa Armanija. Što se tiče srpskih predstavnika, Crvena zvezda i Partizan se trenutno nalaze u drugoj polovini tabele, sa identičnim skorom od tri pobede i pet poraza, što ih stavlja na 12. i 13. mesto na tabeli, udaljene od plej-of pozicija.

Petrović zaključuje da crveno-belima i crno-belima nedostaje po jedna pobeda da bi popravili svoj položaj u dosadašnjem delu takmičenja.

Nakon odigranih osam kola Evrolige, Real Madrid je pokazao da je apsolutni favorit i ove godine. Najugodnije iznenađenje ja Virtus dok je najveće razočarenje, bez konkurencije, Armani! Crvenoj zvezdi i Partizanu nedostaje po jedna pobeda u dosadašnjem dielu takmičenja – ističe Petrović

4
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter