3
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BEOGRAD POSTAJE DRUGI DOM IZRAELACA: Marakana će biti domaći teren fudbalerima izraelskog velikana!?

Objavljeno: 16.11.23 u 11:53

Nakon košarkaških klubova, u Beogradu je sada i fudbalski tim Makabija iz Haife.

Makabi iz Haife je prošle godine na Marakani overio prolaz u Ligu šampiona, a ove godine bi u slabijem evropskom takmičenju upravo na našem najvećem stadionu trebalo da dočeka francuski Ren.

Zvanične potvrde još nema, ali se klub oglasio povodom dolaska na stadion gde je njihov bivši višegodišnji šef struke sada glavni trener, reč je naravno o Baraku Baharu.

“Biće veoma uzbudljivo vratiti se u Beograd, gde smo ispisali istoriju kada smo se kvalifikovali za Ligu šampiona posle dramatičnih 2:2 protiv Crvene zvezde”, rekli su iz Makabi Haife.

Uskoro bi trebalo da dobijemo rasplet čitave situacije oko domaćeg terena prvaka Izraela.

5
6

3 Komentara

  1. Pričamo o neljudima koji su ubili preko 5000 dece za mesec dana?
    Onima koji su priznali Kosovo i poistovećuju se sa šiptarskim teroristima?
    Oni koji nas vređaju već godinama na sportskim događajima i nazivaju nižom rasom?
    Ne,oni ne zaslužuju naše gostoprimstvo! Ne,Burek Behare-Srbi ne podržavaju terorističku tvorevinu zvanu Izrailj ! Ili te neko debelo slagao za to ili ti još deblje lažeš!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter