0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BARCOKAS ZADOVOLJAN: ‘Čestitam Sferopulosu – Svako može da pobedi svakoga!’

Objavljeno: 16.11.23 u 23:34

Ima čime da bude zadovoljan.

Košarkaši Crvene zvezde večeras su od 20.15 gostovali ekipi Olimpijakosa u okviru Evrolige. Iako je Crvena zvezda igrala jako dobro tokom većeg dela susreta, ‘krater’ u trećoj deonici doneo je ispostaviće se ključnu prednost domaćinu, koji je slavio 88:83.

Nakon pobede svog tima, trener Olimpijakos Jorgos Barcokas je rekao:

‘Moram da čestitam igračima i navijačima, bila je odlična atmosfera kao i uvek. Završili smo duplu nedelju sa dve pobede i molim vas nemojte potceniti bilo koga. Izgubili smo od Baskonije, a oni su savladali Barselonu sa skoro 30 razlike. Svako može da pobedi svakoga. Čak i protiv Makabija pobedili smo prvo poluvreme sa 15 razlike, ali smo izgubili Gosa i Pitersa, pa je bilo na kraju rezultatski blizu.

Ne znam šta neki ljudi očekuju od nas. Ovo je Evroliga i ona je veoma teška, svako ko malo zna o košarci to mu je jasno. Crvena zvezda je pokazala koliko je jak tim. Vodili smo sa 15 poena i na kraju smo doneli nekoliko loših odluka. Postigli su preko deset poena u par poseda. Moramo ceniti svaku pobedu u ovom takmičenju.’ – rekao je Barcokas i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Želim čestitati Sferopulosu, nisam znao da imaju najbolji roster ikada, do sada i čine teškog protivnika za plejof.

Moram spomenuti još nešto, posebna zahvalnost Papanikolauu, pošto je imao jako dobru utakmicu i pored toga što je dobio blokadu pre utakmice zbog bola u leđima. Nisam siguran da će igrati i sledeću utakmicu, ali sada je bio ključan igrač. Ne želim da ističem individualne igre, ali ovo sa njim je nešto posebno, šta je žrtvovao za tim.’ – zaključio je trener Olimpijakosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter