1
Evroliga

head coach Zeljko Obradovic Aleksa Avramovic FMP - Partizan, ABA Liga, 3. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

AVRAMOVIĆ NAKON PORAZA OD BAJERNA: ‘Nismo istrajali do kraja!’

Objavljeno: 16.11.23 u 15:45

‘Moramo da budemo pribrani, jer nas za dva dana očekuje duel protiv Albe.’

Košarkaši Partizana poraženi su sinoć od minhenskog Bajerna rezultatom 94:85 u okviru osmog kola Evrolige. As ‘crno-belih’ Aleksa Avramović je posle ovog duela rekao da su kontrolisali veći deo sustreta, ali da su ‘Bavarci’ pogađali teške poene.

-Mislim da smo otvorili fantastično utakmicu sa 32 postignuta poena u prvoj četvrtini. Igrali smo fenomenalno u napadu, radili smo dobre stvari, međutim, oni su pogađali teške šuteve kojima su se vratili u utakmicu. Posle su držali kontrolu do četvrte četvrtine gde smo se mi vratili kroz par dobrih odbrana, međutim, ova utakmica je odlučena na jednu loptu, Pi Džej je imao šut za izjednačenje – istakao je.

Naveo je da nisu istrajali do kraja.

-Bila je dobra utakmica, napadačka, mi nismo istrajali do kraja… Kažem,vratili smo se u utakmicu, imali smo samopouzdanje i glave gore. Moramo da budemo pribrani, jer nas za dva dana očekuje duel protiv Albe koja je slična ekipa kao oni. Pred našim navijačima nemamo pravo na grešku – zaključio je Avramović.

0
0

1 Komentara

  1. Avrame, cuti!
    Upravo si ti kljucni krivac za ovaj sramni poraz! Koliko si dao koseva i koliko imas asistencija?
    Sta je sa tobom covece? Sav si se pogubio. Izgledas kao da te jasila Stanija pet dana i noci neprestano! Idi bre!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter