1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

ZVEZDA PROTIV MORNARA MORA DA IGRA U PIONIRU: Sa Malog Kalemegdana izdali saopštenje! (FOTO)

Objavljeno: 15.11.23 u 16:50

Privremena selidba.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak 20.11. dočekuju Zadar od 20 časova u okviru osmog kola AdmiralBet ABA lige. Međutim, ovaj duel ‘crveno-beli’ neće moći da igraju u ‘Štark areni’ gde od ove sezone igraju domaće utakmice, već u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Naime, u ponedeljak je u Areni zakazan koncert Dina Merlina zboga koje će tim sa Malog Kalemegdana privremeno morati da promeni lokaciju domaćinstva. Iz Zvezde su izdali saopštenje za navijače povodom ove situacije.

-KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da će utakmicu 8.kola ABA lige protiv ekipe Mornara iz Bara zbog zauzetosti Beogradske Arene i ranije zakazane manifestacije, organizovati u hali „Aleksandar Nikolić“. Utakmica je na programu u ponedeljak 20.11.2023 godine od 20 časova, a zbog velikog broja vlasnika sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet, pojedinačnih karata u slobodnoj prodaji za ovaj duel neće biti! – ističu.

Raspored ulaska biće drugačiji.

-Takođe, raspored ulaska u halu za pojedine sektore biće drugačiji u odnosu na Beogradsku Arenu, a sliku sa jednostavnom instrukcijom oko načina ulaska i rasporeda sedenja za sve sektore možete pogledati ispod teksta. Već u petak KK Crvena zvezda Meridianbet vraća se u Beogradsku Arenu gde će ugostiti ekipu Armanija iz Milana – navode ‘crveno-beli’.

FOTO: KK Crvena zvezda

BIVŠI STRATEG PARTIZANA U FENERBAHČEU: Tadić i Džeko zovu srpskog stručnjaka u Istanbul! (FOTO)

1
1

1 Komentara

  1. koncerta Dina Merlina placaju kartu, za razliku od navijača Zvezde koji ne kupuju karte vec im se dele. I sezonske i one u “ slobodnoj prodaji“. To svi , baš svi znaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter