0
Fudbal

FOTO: Starsport

RADULOVIĆ PRED LITVANIJU: ‘Želimo da im se revanširamo, idemo na pobedu!’

Objavljeno: 15.11.23 u 19:25

‘Sav fokus je na Litvaniji, tek kada se završi ta utakmica razmišljaćemo o Mađarskoj.’

Selektor reprezentacija Crne Gore, Miodrag Radulović govorio je za ‘Vijesti’ od duelu protiv Litvanije. On je rekao da je sutrašnja utakmica stvar principa i da žele da im se revanširaju za prvi susret kada je bilo 2:2.

-Sav fokus je na Litvaniji, tek kada se završi ta utakmica razmišljaćemo o Mađarskoj. Litvanci su nam veliki dužnici, dva boda koja smo izgubili tamo su na neki način i promenila tok kvalifikacija. Sutrašnji duel je na neki način utakmica principa – zadužili su nas, dobar su tim, fizički posebno, dobri u tranziciji, ali želimo da im se revanširamo – naveo je.

Dodao je da će igrati napadački fudbal.

-Igraćemo napadački – veliki broj utakmica igrali smo sa dva špica, tu se jasno vidi naša želja da pobedimo, bez obzira na ime protivnika. Sutra ćemo igrati u formaciji 4-4-2, nemamo šta da krijemo. Možda ćemo ovom objavom olakšati njihovom selektoru, ali u fudbalu danas nema tajni, sve su to nijanse. Bitno je da se nametnemo. Nećemo ići grlom u jagode, ali ova postavka je najava da ćemo igrati napadački, da ćemo sve uraditi da pobedimo – da li ćemo uspeti, videćemo – jasan je Radulović.

Podsetimo, nacionalni tim Crne Gore sutra od 20:45 u Podgorici odmeriće snage protiv Litvanije.

LJUBAV PREMA FUDBALU KOŠTA 150 EVRA: Predstavljena nova lopta za EURO 2024 (FOTO)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter