0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL SVESTAN DA MU JE NOVAK POBEGAO U GREN-SLEM TITULAMA: ‘Na tu temu ne moramo više da pričamo!’

Objavljeno: 15.11.23 u 19:55

‘Samo želim da ponovo zaigram, da uživam u tenisu.’

Nekada prvi reket sveta, Rafael Nadal govorio je za španske medija o gren-slem titulama i istakao da je ta trka gotova. Novak Đoković ima 24, dok ih je Rafa sakupio 22, a Federer 20. Španac smatra da neće prestići srpskog tenisera i da samo hoće da uživa u tenisu.

-Neću prestići Đokovića po broju grend slema pehara. Nisam u poziciji da to učinim, jer nisam igrao tenis godinu dana. Samo želim da ponovo zaigram, da uživam u tenisu, tako da smatram da na tu temu ne moramo više da pričamo – jasan je.

Srećan što će se vratiti na teren, ali nije siguran kada će to biti.

-Sve do skoro nisam bio siguran da li ću ponovo igrati turnire, ali sada mogu da kažem da iskreno verujem da hoću. Jedino što ne znam kada će to biti. Sve sam bliži povratku i ja sam taj koji najviše želi da ponovo istrči na teren. Razumem interesovanje javnosti, međutim, kada tačno budem znao kada ću zaigrati, to ću javno reći – poručio je Nadal.

RADULOVIĆ PRED LITVANIJU: ‘Želimo da im se revanširamo, idemo na pobedu!’

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter