0
Evroliga

FOTO: Starsport

LAZAREVIĆ PORUČIO: ‘Ovo je recept za naredne mečeve!’

Objavljeno: 15.11.23 u 12:20

 ‘Malo nam je skraćenija rotacija u poslednjem periodu, na nama je da se regenerišemo.’

Košarkaš Crvene zvezde, Stefan Lazarević je nakon pobede nad Fenerbahčeom poručio da je ovo velika pobeda i da utakmica bila dinamična i da im ovaj trijumf daje vetar u leđa.

-Velika pobeda za nas. Konstantna utakmica na obe strane terena. Znači nam puno i daje dodatni vetar u leđa. Ovo je recept za naredne mečeve. Imamo širok roster, ima prostora da se održi ova energija. Da svi budemo zdravi, pre svega – istakao je on.

Stavio je tim ispred sebe.

-Znači, ali to je u drugom planu. Najviše volim kad moja ekipa pobedi, osećaj pobede ispuni više od svega. Drago mi je što je i moja dobra igra uticala na krajnji rezultat. Hvala navijačima, atmosfera bila stvarno fenomenalna, nadam se da će nas bodriti u nastavku sezone, hvala im na podršci – dodao je on.

Dotakao se i Vilbekina koga je odlično čuvao.

-Teško je bilo, ja sam gabaritniji, on je niži, mobilan, ima dobre finte, dobre kretnje, dobar šut, opasan je u svakoj situaciji. Treba da mu se dosađuje, da se ne oseća komforno, pogotovo što je igrao na našem terenu. Ovde nijedna ekipa i nijedan igrač ne treba da se oseća komforno – jasan je as tima sa Malog Kalemegdana.

Sledeći susret Zvezda igra protiv ‘bratskog’ Olimpijakosa.

– Malo nam je skraćenija rotacija u poslednjem periodu, na nama je da se regenerišemo, pokušamo da se oporavimo i oporavljeni probamo da izvučemo dobre stvari i prenesemo na utakmicu tamo – rekao je Stefan.

Pogođena trojka vredna samopuzdanja.

– Znači taj ofanzivni momenat, zbog samopouzdanja, nekad će da bude tako, nekad neće, nije to moj primarni zadatak, ali lepo je kad se osvrneš sa te individualne strane. Opet, najbitnija je pobeda – zaključio je Lazarević.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde demolirali su Fenerbahče rezultatom 87:56 u okviru osmog kola Evrolige.

 

BAJERN SE OBRATIO GROBARIMA: Nemački klub saopštio loše vesti navijačima Partizana! (FOTO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter