0
Fudbal

FOTO: Starsport

IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA U MILAN: Potpuno nova uloga za legendarnog Sveđanina!

Objavljeno: 15.11.23 u 14:25

Bez njega se ne može.

Legendarni fudbaler Milana, Zlatan Ibrahimović ponovo će imati priliku da boravi na ‘San Siru’. Međutim, ovog puta u nekoj potpuno drugačijoj i novoj ulozi za njega. Naime, kako pišu italijanski mediji, Ibra bi trebalo da bude savetnik Kardinalea, izvršnog direktora ‘rosonera‘.

FOTO: Starsport

Ovaj posao je blizu svog finaliziranja, ostalu su sitni detalji koji će biti utanačeni tokom narednih dana. Ibrahimović i Kardinale imali su razgovor prošle nedelje kada je Milan igrao protiv Pari Sen Žermena gde je Zlatan poručio mendažmentu italijanskog giganta da ne želi ulogu trenera, već kao što je gore navedeno savetnika, kako bi gradio veze van ‘Milanela.’

FOTO: Twitter/ AC Milan

Ono što je definitivno je da sedmostruki prvak Evrope ne može bez Ibrahimovića koji je autorotativna ličnost. Od kako je okačio kopačke o klin, Milanu ne cvetaju ruže, a Sveđanin je već jednom gasio požar u svlačionici ‘rosonera‘. Nakon ovog ne dovodi se više pitanje ‘ako’, već ‘kada’ i pitanje je vremena kada će legendarni Ibra ponovo kročiti na ‘San Siro‘.

Podsetimo, Ibrahimović je u dva navrata nastupao za Milan, prvi put u periodu od 2010. do 2012. i od 2020. do 2023. godine, a sa ovim gigantom je osvojio dve Serije A i jedan Super Kup Italije. Za ‘rosonere’ je odigrao 163 utakmice i postigao 93 gola, a važi za živu legendu ovog kluba.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter