0
ATP

FOTO: Twitter/ ATP Tour

ALKARAZ PORUČIO: ‘To je ključ, ako hoćete da imate šansu na ovom turniru, morate tako!’

Objavljeno: 15.11.23 u 17:50

‘Mislim da je ovo bio totalno drugačiji meč, drugačiji nivo.’

Španski teniser, Karlos Alkaraz ostvario je pobedu nad Andrejom Rubljovim rezultatom 2:0 (7:5/6:2) i povećao šanse za plasman u polufinale turnira u Torinu. Karlitos je nakon ovo duela rekao da je ovo drugačiji nivo, kakav treba da ima kada igra protiv najboljih.

-Mislim da je ovo bio totalno drugačiji meč, drugačiji nivo. Nivo kakav moram da imam protiv najboljih ako hoću da imam šansu na ovom turniru. Juče sam dobro trenirao, na nivou na kojem sam želeo i na kom sam bio danas. Odigrao sam dobro. Srećan sam zbog svog tog osećaja i nivoa igre – naveo je.

Otkrio je ključ pobede.

-Da shvatim da je jako brzo. I da shvatim da moram da udarim prvi. Na ovakvom terenu morate da budete agresivniji od protivnika. To je ključ. Ako hoćete da imate šansu na ovom turniru, morate tako. To sam danas radio. Pre nego što sam izašao na teren, razmišljao sam šta moram da uradim i mislim da je to bio ključ ove pobede – poručio je Alkaraz.

ĐOKOVIĆ SE OPROSTIO OD ŽARKA LAUŠEVIĆA: Emotivna poruka najboljeg tenisera na svetu! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter