0
Evroliga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ IZNEO SVOJA OČEKIVANJA PRED BAJERN: Žoc otkrio tajno oružje nemačkog tima!

Objavljeno: 14.11.23 u 15:15

‘Tim koji igra na sličan način kao Fenerbahče s dosta šuteva za tri poena.’

Trener Partizana, Željko Obradović je za novinare govorio pred susret sa Bajernom Evroligi i istakao da je nemački tim najbolji u ofanzivnom skoku.

 -Nova utakmica u Evroligi, znamo ih veoma dobro, napravili smo skauting. Tim koji igra na sličan način kao Fenerbahče s dosta šuteva za tri poena i najbolji su tim kad se priča o ofanzivnom skoku, to je bitno, da zaustavimo šut za tri poena i da zagradimo koš posle toga. Druge stvari koje su bitne, to je da igraju promenljive odbrane i da će probati da nas iznenade, lično mislim da će posle svakog tajmauta da menjaju odbrane – smatra strateg ‘crno-belih’.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji, Balša Koprivica nije u planu za ovaj susret.

– Balša Koprivica je bolestan i ne putuje s nama – naveo je.

Rekao je da nema puno vremena ni za slavlje ni za patnju zbog nezgodnog rasporeda.

– Nemamo vremena da se bavimo šta smo radili u zadnjoj utakmici, svaka nova utakmica je nova, nema vremena ni da patiš ni da se raduješ. Tako da… Pripremaš utakmicu na najbolji mogući način, za koji misliš da je potreban, kako nama, tako i njima – poručio je Žoc.

Dotakao se i trenera Bajerna, Pabla Lasa.

-Svaki trener ostavlja neki trag, počeo je da radi ove sezone, potrebno mu je vreme, ali zna se način na koji radi Pablo. Prepoznatljiv je bio u Real Madridu i evo sad, neke ideje se vide i u Bajernu, roster je drugačiji, ali neke njegove teme su prepoznatljive – zaključio je Obradović.

Podsetimo, košarkaši Partizana gostuju Bajern Minhenu sutra od 20:30 u okviru osmog kola Evrolige.

ĐORĐEVIĆ JASAN: ‘Učinićemo da Čair bude pakleno gostovanje za sve!’

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter