1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ĐORĐEVIĆ JASAN: ‘Učinićemo da Čair bude pakleno gostovanje za sve!’

Objavljeno: 14.11.23 u 14:15

‘Ono što ja mogu da obećam u ime mog stručnog štaba i mene, da ćemo dati sve od sebe da stabilizujemo klub.’

Bivši strateg Radnika iz Surdulice, Slavoljub Đorđević danas je zvnaično preuzeo kormilo niškog Radničkog. On je istakao da je zahvalan na pruženoj šansi i da smatra da je tim sa Čaira u top 4 klubova u Srbiji.

Zahvalio bih se pre svega predsedniku Radničkog, Ivici Tončevu i celokupnom rukovodstvu što su mi dali šansu da vodim ovaj tim. Ovde sam igrao, imam puno prijatelja, smatram da je Radnički među top 4 u Srbiji, klub koji davno bio najgledaniji u ligi. Situacija i raspored nisu idealni, ali ne trebamo da kukamo  – započeo je.

Dodao je da ovaj tim ima potencija.

-Ovaj tim ima potencijal. Ono što ja mogu da obećam u ime mog stručnog štaba i mene, da ćemo dati sve od sebe da stabilizujemo klub. Potrebno je mnogo rada, takođe nadam se da će se publika vratiti na tribine i da zajednički svim silama damo vetar u leđa igračima – jasan je on mladi stručnjak.

Potom se dotakao stručnog štaba.

U stručnom štabu kao moj pomoćnik koji sa mnom već dugi niz godina biće Predrag Ranđelović, rođeni Nišlija, Nikola Petrović kao kondicioni trener, a ostaće Vladimir Đorđević i Igor trener golmana. Poznajem ekipu od prošle godine, ono što ću da insistiram da je da se poradi na disciplini koju ću morati da podignem i da svi rade kao jedan tim – istakao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Poručio je da će učiniti da Čair za sve bude pakleno gostovanje.

Verujem u ovaj tim, imaju ozbiljan potencijal, prošle godine većina ovih igrača igrala je Evropu, a onda su došli u situaciju da ispadnu iz lige. Ove godine ih je zadesio taj težak raspored, ali i pored toga odlično su parirali protivniku, a protiv slabijih ekipa je falio dosta faktor sreće, takav je fudbal. Uvek je u Nišu bilo teško da se igra, učinićemo da ponovo gostavanje na Čairu bude pakleno za sve – zaključio je Đorđević.

Radnički nakon 15 odigranih kola se nalazi na 14. mestu sa 13 osvojenih bodova, a vatreno krštenje za Slavoljuba Đorđevića biće protiv Čukaričkog nakon reprezentativne pauze na Čairu. On je u trenerskoj karijeri vodio omladince Crvene zvezde, u dva navrata  Radnik Vojvodinu

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter