0
Fudbal

FOTO: Starsport photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

NOVOSTI U VEZI MEČA BUGARSKA-MAĐARSKA: Ovo je konačna odluka o ovom duelu!

Objavljeno: 14.11.23 u 13:30

Ipak će se igrati.

Reprezentaciji Mađarske potreban je bod od plasmana na Evropsko prvenstvo Nemačkoj 2024. godine, a prvu priliku za to imaće protiv Bugarske u četvrtak od 18 časova. Ovaj susret igraće se pred praznim tribinama stadion u Sofiji na stadion ‘Vasil Levski’.

Vodila se polemika na kom stadionu će se odigrati ova utakmica pošto su iz tamošnjeg saveza predložili da to bude u Plovdivu, ali taj stadion još uvek nije skroz gotov, pa je inverstitor udario ‘veto’. Bugari su pod svaku cenu hteli tamo da igraju, a takođe su predložili ‘Arda arenu‘ u Kardžaliju.

Međutim, odbili su Mađari jer nema aerodroma u blizini, kao ni hotelskih kapaciteta koji zahtevaju mečevi ovakvog tipa.

-Kao što znate, dovoljan nam je i bod. Ako se neko pita kako se osećam ako se desi da ne odigramo meč, ne verujem da bi to ostavilo gorčinu u mojim ustima. Situacija je čudna, ali ceo tim je uložio sve u ovoj kampanji kvalifikacija i nismo slučajno prvi u grupi posle šest utakmica, tako da ćemo prihvatiti bilo šta – istakao je reprezentativac Mađarske, Adam Nađ.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter