0
Evroliga

head coach Pablo Laso Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LASO DAO IZJAVU ZA MEDIJE: Španac smatra da u ovome laži ključ pobede protiv crno-belih!

Objavljeno: 14.11.23 u 19:50

Košarkaši Partizana gostuju Bajernu u Minhenu u okviru 8. kola Evrolige, a utakmica je zakazana za sredu u 20:30 časova.

Crno-beli susret u Bavarskoj dočekuju sa učinkom od 3-4, dok je ekipa Pabla Lasa u dosadašnjem delu takmičenja ostvarila dve pobede i pet poraza.

„Znali smo da nas očekuje težak novembar, sa mnogo gostovanja i dva puta pred beogradskim navijačima koji prve dobru atmosferu u areni. Ali za nas je i dalje značajna prednost što imamo poznato okruženje. Ako budemo bolje skakali na oba koša i manje gubili loptu, to bi nam pomoglo.Partizan ima agresivan tim, ali za naš proces je važno da kroz pobede stičemo samopouzdanje“, rekao je Laso pred meč sa Partizanom.

Govorio je i ozdravstvenom stanju svog tima.

„Bonga ima problem sa preponama, tako da nije isključeno njegovo učešće. Što se tiče Obsta, koji ima povredu stopala, to je malo teže, ali nadam se da je Izi dobro i da će Andi biti dobro i ove nedelje“, poručip je Laso.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter