0
Evroliga

FOTO: Starsport

FENER NA ISTOM MESTU, ALI SADA PROTIV ‘CRVENO-BELIH’: Da li i Zvezda može da savlada turskog giganta!?

Objavljeno: 14.11.23 u 08:15

Očekuje nas spektakl.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče večeras od 20:45 u okviru osmog kola Evrolige u ‘Štark areni’. Ovo će turskom timu biti drugo gostovanje u Beaogradu u roku od pet dana, pošto su u četvrtak odmerili snage sa Partizanom kada su bili poraženi rezultatom 85:84.

Tim sa Malog Kalemegdana očekuje ovaj susret nakon poraza od Barselone 86:81 i sigurno imaju veliki motiv da uzmu bodove od Žocovog kuma. Kako je najavio Janif Sferopulos ‘crveno-beli’ biće oslabljeni za Lazića Hangu, a takođe je istakao da moraju da igraju odbranu kako treba da bi se ostvario rezultat.

-Fenerbahče je tim koji je napravljen da ode na fajnal-for. Posle nekoliko utakmica zajedno moramo da igramo dobru odbranu i više u sistemu. Fener ima igrače koji mogu da vas ‘ubiju’ ako ih ne branite dobro. Što se tiče napada, moramo da igramo zajedno i pronađemo najbolja rešenja. Moramo da čitamo situacije i uzmemo ono što nam se pruža – rekao je Sferopulos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter