0
ATP

FOTO: STARSPORT

CICIPAS PREDAO RUNEU MEČ: Evo kako ovo utiče na Đokovića!

Objavljeno: 14.11.23 u 16:42

Danski teniser Holger Rune ostvario je svoju prvu pobedu na završnom mastersu u Torinu, pošto mu je Stefanos Cicipas predao meč nakon samo tri odigrana gema.

Razlog Cicipasovog povlačenja iz meča sada još uvek nije poznat, a predao je meč Dancu pri rezultatu 2:1 u Runeovu korist.

Iako je Grk imao čak i dve brejk lopte u prvom gemu, nije uspeo da osvoji gem na servisu Runa. Nakon tog gema, Danac je dominirao, osvojivši oba preostala gema. Cicipas je zatražio pomoć fizioterapeuta i na kraju predao meč.

Ostaje neizvesno da li će Stefanos biti spreman za naredni meč sa Novakom Đokovićem u trećem kolu „zelene“ grupe. Ono što je sigurno jeste da Cicipas više nema šansi da se plasira u polufinale.

Ukoliko Cicipas ne bude mogao da odigra poslednji meč u grupi, Novak će se suočiti s Poljakom Hubertom Hurkačem u trećem kolu, koji je prva zamena na ovom završnom mastersu.

Rune sada ima skor od jedne pobede i jednog poraza, dok će drugi meč ove grupe odigrati Novak Đoković i Janik Siner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter