0
Domaći fudbal

head coach Slavoljub Djordjevic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Cukaricki v Radnik Surdulica at stadium Cukaricki on March 05, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RADNIČKI IZ NIŠA IMA NOVOG TRENERA: Evo o kome je reč!

Objavljeno: 13.11.23 u 19:24

Donekle očekivan izbor.

Kada u Superligi Srbije postoji upražnjeno mesto na poziciji trenera, uvek se vrti nekoliko mogućih opcija. Uglavnom je reč o trenerima koje godinama gledamo u eliti srpskog fudbala.

Radnički iz Niša trenutno nema trenera, a već nekoliko dana se ‘licitiraju’ razna imena, a čini se da je sada sve jasno. Kako ‘Sportske.net’ prenose i saznaju, novi trener niškog Radničkog uskoro bi trebao da postane Slavoljub Đorđević.

Reč je mladom stručnjaku koji je do sada vodio Radnik iz Surdulice i Vojvodinu, a pre seniorskih selekcija, bavio se trenerskim poslom u omladinskoj školi Crvene zvezde.

Radnički se trenutno nalazi na 14. poziciji Superlige Srbije, u opasnoj zoni. Cilj bi svakako bio plej-of, ali u ovom trenutku treba biti realan i od Slavoljuba Đorđevića očekivati da ih izdigne iznad opasne zone.

Пласман обезедио Sofascore

 

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter