0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: ABA League

PARTIZANOV DŽELAT O POBEDI PROTIV CRNO-BELIH: „Bilo bi nezasluženo da su oni pobedili!“

Objavljeno: 13.11.23 u 21:56

Kaznena ekspedicija Igokee iz Beograda je odnela pobedu protiv Partizana u 7. kolu ABA lige, a Marko Jeremić je jedan na čiji račun ide zasluge za to.

Malo ko je verovao da će šampion regiona položiti oružje pred četom Vladimira Jovanovića, koja je od prvog minuta u Areni pokazala da je došla da se nadmeće sa najboljima.

„Posle loše igre i nesrećnog poraza od FMP-a, znali smo da protiv Partizana moramo mnogo bolje. Mi smo u taj meč ušli rasterećeno, pritisak je bio na njima, jer nismo imali šta da izgubimo. Znali smo da je to evroligaška ekipa, koja ima veliki kvalitet, ali smo iskoristili svoje šanse“, rekao je košarkaš Igokee Marko Jeremić.

Jeremić je istakao timsku igru kao ključni faktor za pobedu protiv Partizana.

„Nije samo bilo do šuta, oni su ubacili samo jednu trojku manje. Mislim da smo celu utakmicu odigrali onako kako smo zamislili, i da je pobeda bila plod takvog pristupa. Ne bih da komentarišem lično svoj učinak, ovo je timski uspeh i svako je uradio svoj deo posla na pravi način“, ističe Jeremić.

Sredinom poslednje deonice, crno-beli su se probudili i uzvratili serijom od 18:3, kojom su se potpuno vratili u meč.

„Mislim da je bilo i jedno i drugo. Mi smo pali posle velike razlike, a oni su iskoristili to i vratili se iz dubokog minusa. Ako mene pitate, mislim da bi bilo nezasluženo da je Partizan pobedio posle dramatične završnice. Zbog načina na koji smo igrali tokom celog meča, mislim da smo zasluženo slavili u Areni“, ističe Jeremić.

Trijumf protiv Partizana daje dozu samopouzdanja pred nastavak sezone, a Jeremić ističe da tim iz Laktaša ima još mnogo toga da pokaže.

„Igokea je ove sezone dobro selektirala ekipu, a meni prija igranje u Laktašima. Već sam sarađivao sa Vladom Jovanovićem u FMP-u, poznajemo se i čini mi se da su se kockice složile ove sezone. Sada imamo skor 5-2, da nije bilo tog poraza od FMP-a imali bismo još bolji učinak, ali mislim da je ovo sezona u kojoj Igokea ima šta da pokaže“, poručio je Jeremić.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter