0
Evroliga
Pablo Laso

Pablo Laso, Head Coach of FC Bayern Munich during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and FC Bayern Munich at Stark Arena on November 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN OVO MORA DA ISKORISTI: Bajern doživeo neočekivan poraz pred duel sa crno-belima!

Objavljeno: 13.11.23 u 15:21

Odličan način da se klub iz Humske iskupi za neuspeh protiv Igokee

Košarkaši Bajerna doživeli su neočekivan poraz u 7. kolu BBL lige, izgubivši od Bona rezultatom 88:83 u produžetku. Ovaj rezultat dodatno zakuvava atmosferu pred dolazak Partizana na meč Evrolige naredne srede.

Utakmica u Bonu bila je izuzetno neizvesna, te je morala da se rešava u produžetku, budući da su regularne četiri četvrtine završene nerešenim rezultatom 75:75. Serž Ibaka je bio ključni igrač za Bajern, postigavši dva slobodna bacanja koja su dovela do produžetka.

Ipak, Bon je iskoristio momentum u dodatnom periodu i zabeležio pobedu. Najefikasniji u timu Bona bio je Fobs sa 25 poena, dok su Votson i Pape dodali po 22 odnosno 20 poena.

Iako je Ibaka pružio impresivnu partiju sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 12 skokova, to nije bilo dovoljno za trijumf Bajerna. Bolmaro je takođe doprineo sa 14 poena, dok je Francisko dodao 12.

Nakon ovog poraza, Bajern će dočekati Partizan u Minhenu u sredu od 20:30 časova, a utisak poraza od Bona svakako će uticati na atmosferu pred ovaj duel u Evroligi.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter