0
Evroliga

Foto:Printscreen

NAVIJAČI PARTIZANA I DALJE KIVNI NA MIROTIĆA? „Čovek se drži za reč, a vo za rogove“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.23 u 23:34

Navijači Partizana i dalje gaje osećaj razočaranja i nezadovoljstva što se Nikola Mirotić nije pridružio njihovom klubu tokom letnjeg prelaznog roka.

Transfer saga koja je trajala nekoliko meseci, na kraju se završila neuspehom, a Mirotić je odlučio da potpiše ugovor sa Armani Milanom umesto da se pridruži Partizanu.

Iako detalji oko propalog transfera nisu potpuno razjašnjeni, Mirotić je podelio da je primao pretnje tokom procesa. Partizan je, sa svoje strane, izdao zvanično saopštenje u kojem su naveli da je Mirotić dao svoju reč, ali da je pod snažnim pritiskom promenio odluku.

Ova situacija i dalje izaziva neslaganja među navijačima, a nedavno se odrazilo i na popularnom kvizu „Potera“. Jedan od takmičara, iako nije direktno imenovao Mirotića, metaforički je opisao situaciju koristeći poznatu narodnu izreku: „Čovek se drži za reč, a vo za rogove.“

Ovakav komentar ukazuje na nezadovoljstvo navijača zbog toga što Mirotić nije ispunio svoje obećanje da će doći u Partizan. Ova tema i dalje ostaje otvorena, a možda će se saznati više detalja ukoliko Mirotić odluči progovoriti o celom slučaju.

14
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter