0
Fudbal

Foto: Printscreen/TV Arena sport

U MOSTARKOM DERBIJU BILO SVEGA SEM FUDBALA: Zbog antisemetiskog transparenta i divljanja huligana prekinut meč! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 13.11.23 u 21:28

Mostarski derbi između Veleža i Zrinjskog bio je privremeno prekinut nakon sukoba na tribinama.

Navijači Zrinjskog, koji su izrazili privrženost Hrvatskoj, su zapalili baklje, ubacili ih na teren, a potom su se sukobili sa redarima. Policija je intervenisala stvaranjem štita oko navijača, a sudija Irfan Peljto je privremeno prekinuo utakmicu, šaljući igrače u svlačionicu. Nakon 15-minutne pauze, utakmica je nastavljena.

Kasnije je usledio još jedan prekid po povratku igrača na teren. Navijači Veleža su istakli transparent na kojem su bili kukasti krst, ustaško „U“, Davidova zvezda i muški polni organ. Čim se uklonio, meč je nastavljen.

Nakon povratka igrača na teren, došlo je do još jednog prekida. Navijači Veleža su istakli transparent s kontroverznim simbolima, uključujući kukasti krst, ustaško „U“, Davidovu zvezdu i muški polni organ. Čim je transparent uklonjen, utakmica je nastavljena.

Foto: Printscreen/TV Arena sport
3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter