0
Evroliga

General overview of Stark Arena grobari, navijaci, fans, supporters, flags, zastave, Supporters of Partizan raise a banner showing head coach Zeljko Obradovic of Partizan during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAJERN SE OGLASIO NA SRPSKOM: Bavaraci poslali upozorenje Grobarima pred meč sa Partizanom! (FOTO)

Objavljeno: 13.11.23 u 13:50

Nadamo se da će srpski tim na kraju slaviti

Nakon sinoćnje abaligaške nevolje, košarkaši Partizana okreću se evropskom iskušenju. Sledeća destinacija je gostovanje Bajernu u sredu od 20:30, a nemački klub se unapred obratio navijačima crno-belih putem saopštenja na srpskom jeziku.

Bavarci su istakli da je njihova hala rasprodata i da neće biti moguće nabaviti dodatne karte na blagajni pre utakmice. Apelovali su na Grobare da ne dolaze bez važeće karte i da dođu na stadion sa gradskim prevozom kako bi olakšali pojačane kontrole. Ulazak u halu će biti moguć 90 minuta pre početka meča.

Posebno su naglasili zabranu unošenja tašni svih vrsta u dvoranu iz razloga sigurnosti. Bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni, dok su transparenti i zastave ograničeni dužinom štapa na maksimalno 1,50 metara. Na kraju su izrazili radost zbog iščekivane uzbudljive utakmice i pozvali na sportsko navijanje. Sada ostaje da se vidi kako će se ovaj apel odraziti na atmosferu tokom meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter