2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BAHAR NAPUSTIO BEOGRAD: Strateg Zvezde se vratio u Izrael!

Objavljeno: 13.11.23 u 20:29

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar, iskoristio je reprezentativnu pauzu da privremeno napusti Beograd i poseti Izrael prvi put od izbijanja ratnog sukoba u toj zemlji.

Bahar je javno izražavao zabrinutost za situaciju u Izraelu, pozivao na osudu sukoba i apelovao za prekid rata. Tokom boravka u Beogradu, nosio je i posebnu orglicu sa apelom za oslobađanje kidnapovanih civila.

Bahar će u Izraelu boraviti nekoliko dana, a povratak u Srbiju planiran je pred naredni trening Crvene zvezde, zakazan za petak. Njegova odluka da poseti porodicu i provede vreme u Izraelu svedoči o ličnoj angažovanosti i dubokom emotivnom vezivanju za situaciju u svojoj zemlji.

Bahar je na konferencijama za medije više puta izražavao podršku miru i apelovao na brzi prekid sukoba. Njegova angažovanost i lični pečat na trenerskom poslu doneo mu je nadimak „General“, a istakao je i kako se njegova porodica u Izraelu ponaša tokom sirena za vazdušnu opasnost. Očekuje se da će ova poseta pružiti Baharu priliku da provede vreme sa svojom porodicom i osveži snage pred nastavak sezone u Srbiji.

5
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter