0
Fudbal

FOTO: Screenshot

I NAD POPOM IMA POP: Izraelska policija na Kosovu dočekala fudbalere reprezentacije tog saveza!

Objavljeno: 12.11.23 u 11:45

Kalifikacije za Evropsko prvenstvo su u pitanju.

Poznato je da policija sa Kosova ima redovne rutine uznemiravanja srpskog naroda na jugu naše zemlje, a sada su sličan tretman dočekali i fudbaleri reprezentacije Kosova, jer ih je u Prištini ni manje ni više dočekala izraelska policija.

Ponajbolji fudbaler selekcije tzv. Kosova, napadač Vedad Murići, negativno je govorio o ovakvom iskustvu po odazivu za dres svog tima.

– Izraelska policija nas proverava na aerodromu u Prištini. Ovo je veoma čudno, ovakve stvari se nikada nisu dešavale. Ništa od ovoga nije bilo kada su Rumunija i Crna Gora dolazile. Ovo nije rat, ovo je fudbal. Iskreno, ovo je skandal, pre svega šta oni rade u našoj domovini – pitao se Murići te dodao:

– Ne razumem zašto su Izraelci toliko zabrinuti, došli smo ovde da igramo fudbal. Ne interesuje me jesu li pod pritiskom, neverovatno je da je izraelska policija došla ovde da nas proverava, posebno na aerodromu u Prištini. Mi smo ovde zbog sporta, ne rata ili politike. Ja sam protiv politike u sportu, ali nažalost, ovakve stvari se dešavaju.

 

Podsećanja Kosovo – Izrael je trebalo da se odigra 15. oktobra 2023. godine, ali je odložena za 12. novembar usled ratnih sukoba u azijskoj zemlji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter