0
Fudbal

FOTO: Twitter/Lega Serie A

EMPOLI NOSI BODOVE SA ‘MARADONE’: Kovalenko srušio Napoli u samoj završnici!

Objavljeno: 12.11.23 u 14:35

Bledo izdanje ekipe sa juga Italije.

Fudbaleri Napolija dočekali su Empoli u okviru 12. kola italijanske Serije A od 12:30 na stadionu ‘Dijego Armando Maradona’.  Gosti su odneli pobedu rezultatom 1:0, a strelac pogotka je bio Kovalenko koji je na sjajan način uspeo da donese svojim navijačima veliku radost. 

Imao je tim sa juga Italije savršenu priliku za trijumf, ali je Kvarackelija sa dva metara od gola nije bio precizan, pošto je njegov šut zaustavio Beriša. Odmah u narednom napadu usledila kazna. Ebuehi je imao odličan prodor po desnoj strani, a na ivici kaznenog prostoroa pronašao je Kovalenka koji je iz prve šutirao i postigao gol od stative. 

Veliko nezadovoljstvo je među Napolitancima koji su uputili zvižduke svojim igračima, a vremena za Rudija Garsiju je sve manje,  Napoli se sada nalazi na četvrtom mestu sa 21 bodom, a nakon reprezentativne pauze gostuju u Begamu ekipi Atalante. Sa druge strane Empoli je na poziciji broj 17. sa 10 bodova, a sledeće kolo ih očekuje duel sa Sasuolom.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter