0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

BARSELONA NAPRAVILA PREOKRET: Katalonci gubili od prvog minuta, pa sa penala srušili Alaves! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.23 u 19:13

Važan trijumf aktuelnog prvaka Španije

Fudbaleri Barselone ostvarili su veliki preokret protiv novog prvoligaša, Deportivo Alavesa iz Vitorije, pobedivši ih rezultatom 2:1, iako su zatekli zaostatak već u 1. minutu meča.

Navijači Deportivo Alavesa mogu biti ponosni na borbenost i srčanu igru njihovog tima koji je poveo golom Omorodiona u uvodnom minutu, pružajući izazov moćnoj Barseloni.

Međutim, drugo poluvreme donosi preokret pod dirigentskom palicom Roberta Levandovskog. Poljski napadač najpre izjednačuje rezultat u 53. minutu na asistenciju Kundea. Zatim, u 68. minutu, Levandovski postiže odlučujući gol sa bele tačke nakon dosuđenog penala koji je sudija Buskets-Ferer signalizirao.

Ova pobeda postavlja Barselonu na treće mesto na tabeli sa 30 bodova, samo četiri manje od vodeće Đirone i dva manje od drugoplasiranog Real Madrida. Klub iz Katalonije i dalje prati ritam vrha tabele, a ova pobeda će dodatno ojačati njihove ambicije u nastavku sezone.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter