0
Evroliga

FOTO: Twitter/@FCBbasket

DELIJE BESNE NA SUDIJE: Da li je Barselona ponovo dobila poklon pobedu protiv Zvezde!? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.23 u 12:50

Haos na društvenim mrežama.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sinoć od Barselone rezultatom 86:81 u okviru sedmog kola Evrolige. Međuitm, ponovo se odličan susret ova dva tima stavlja u drugi plan, pošto se isto kao i prošle godine u ovo vreme desila po svemu sudeći skandalozna krađa u koristi Katalonaca. 

Najvatrenije pristalice ‘crveno-belih’ su grmele na društvenim mrežama i istakle ogromne propuste sudija koje su delile pravdu na ovo utakmici. Najveća ljutnja desila kada je Janisa Sferpulosu dosuđena tehnička zato što je prigovarao nakon situacije u kojoj su bili Jan Veseli Miloš Teodosić.

Upravo je taj momenat prelomio utakmicu, a rezultat je bio 78:78, nakon čega je usledila serija Barselone od 5:0 i Zvezda više nije imala snage da vrati zaostaka. 

Nova skandalozna odluka je bila kada je tim sa Malog Kalemegdana prišao na -2 (83:81). Naime, Teo je šutirao za tri kada je pogodio i vratio nadu Zvezdi, Veseli je u pokušaju da ga blokira kako mnogi kažu napravio faul. Glavni arbitar Damir Javor nije ništa dosudio.

Takođe pri rezultatu 78:78 kada je Nedović imao prodor, Jan Veseli je izbio loptu igraču Zvezde, Javor to nije uvažio kao kao faul. Podsetimo, prošle sezone Crvena zvezda je bila na pragu pobede protiv Barselone, a onda je Nikola Mirotić postigao poene koji nisu trebali da budu priznati i odveo meč u produžetke, da bi Katalonci kasnije slavili.

‘ORLOVI’ PONOVO BEZ LAZOVIĆA: Poznato zbog čega heroj iz Razgrada nije na spisku!

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter