6
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2012-2013.Crvena Zvezda Vs. Rad.Nemanja Kojic left celebrates the goal with teammates.Beograd, 19.08.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UHAPŠEN VOĐA NAVIJAČA RADA: Tukao pripadnika Žandarmerije nakon skandala sa šalom na utakmici u Zemunu (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 11.11.23 u 19:10

Haos u Srpskoj ligi!

Utakmica 14. kola Srpske lige koja se odigrala ovog popodneva između Zemuna i Rada prekinuta je u 15. minutu zbog incidenta koji se dogodio van terena, zbog haosa koji su napravili navijači domaćeg kluba. 

Naime, navijači Zemuna su u jednom momentu ukrali golmanu Rada šal koji je stajao u mreži njegovog gola, što je ozbiljno razbesnelo mladog čuvara mreže.

Fudbaleri Rada su po smirivanju situacije otišli u svlačionucu iz koje nisu želeli da se vrate nazad na teren.

Pošto što su izrevoltirani ovim postupkom domaćih, nekoliko navijača Rada preskočilo je ogradu, nakon čega je policija morala da interveniše, i stavi lisice na ruke jednom navijaču gostujuće ekipe.

Ubrzo nakon incidenta koji se dogodio na meču između ova dva kluba u javnosti se pojavila vest da je vođa navijača Rada D.S. (51) uhapšen zajedno sa B.DJ. (40) zbog sumnje da su tukli pripadnike žandarmerije na pomenutoj utakmici.

Kako se navodi, još uvek se utvrđuje da li je još neko učestvovao u ovom napadu, a osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati.

Prema nezvaničnim informacijama, prvoosumnjičeni za napad na žandarma je D.S. od ranije poznat policiji i pravosudnim organima.

Nakon svih ovih incidenata uprava fudbalskog kluba Rad objavila je saopštenje na svojoj Instagram stranici: 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Фудбалски Клуб Рад (@fkradbeograd)

 

1
0

6 Komentara

  1. Vođe navijača smrada su pederaši-to je javna tajna.
    Da bi postao njihov vođa mora se proći inicijalizacija prilikom koje kandidat biva silovan od strane ostalih vođa navijača koji su maskirani u nacističke uniforme i izvode okultne rituale..

    0
    1
    Odgovori
  2. Neka meni neko kaže šta će golman smRada za vreme trajanja meča 25 metara daleko od svog gola ispred navijačke tribine Zemuna?
    Zle čike Zemunci mu ukrali neonacistički šal pa je krenuo da se obračuna sa nižom rasom?
    Sve to tako kreće,naivno i detinje a pogledajte šta se sada dešava u neonacističkoj Ukrajini..

    0
    1
    Odgovori
  3. U Srbijici zemlji našoj dragoj u kojoj je nacistički režim i njihove slugeranje pobio preko milion Srba i to u samoj blizini masovnog stratišta na Banjici imaš jedan kvazi tim koji otvoreno podržava i opravdava svoje neonacističke navijače..
    Još veća sramota da igraju na stadionu nazvanom po našem poslednjem istinskom vladaru Kralju Petru koji je sa svojim narodom i vojskom prošao golgote Albanije..

    0
    0
    Odgovori
  4. smRadovci su Vučićeve podguzne muve koje za njega obavljaju kurvanjske poslove..Setite se malog žvalavog Danila dok je vedrio i oblačio smRadom..

    0
    0
    Odgovori
  5. Simpatizeri dotičnog smrdljivog nazovi kluba su otvoreno nacistički nastrojeni u Srbiji koja je najviše postradala od tih zločinaca i u I i u II svetskom ratu..

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter