0
Evropske lige

Foto: Printscreen

TREŠNJICE PREKINULE NJUKASLOV NIZ: Solanke iz dva šuta matirao Svrake! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.23 u 23:28

Bornmut je prekinuo impresivnu seriju Njukasla od sedam uzastopnih mečeva bez poraza u Premijer ligi, pobedivši ih rezultatom 2:0.

Ova serija Svraka obuhvatala je nekoliko značajnih pobeda, uključujući trijumfe nad Arsenalom, Kristal Palasom i Šefild Junajtedom.

Međutim, Bornmut, predvođen Dominikom Solankeom, nekadašnjim igračem Čelsija, zadao je Njukaslu dva udarca. Solanke je postigao oba gola na utakmici, povrativši se na scenu sa sjajnim izdanjem. Bornmut je iskoristio umor Njukaslovih igrača nakon teških mečeva u Ligi šampiona i Liga kupu.

Njukaslu, koji je prethodno poražen od Borusije u Dortmundu, ovo je bilo drugo uzastopno gostovanje koje završava porazom. Ova nesrećna serija donela je Bornmutu tek drugu pobedu ove sezone, izvlačeći ih iz zone ispadanja. Sa druge strane, Njukasl će na pauzu zbog reprezentativnih obaveza otići kao sedmi ili osmi tim u Premijer ligi, u zavisnosti od ishoda meča između Brajtona i Šefild Junajteda. Njihov sledeći izazov biće duel sa Čelsijem 25. novembra, gde će pokušati povratiti pobednički ritam.

PREMIJER LIGA – 12. KOLO

Subota

Vulverhempton – Totenhem 2:1 (0:1)

/Sarabija 90+1, Lemina 90+7 – Džonson 3/

Arsenal – Barnli 3:1 (1:0)

/Trosar 45+1, Sadiba 57, Zinčenko 74 – Braunhil 54/

Kristal Palas – Everton 2:3 (1:1)

/Eze 5, Eduard 73– Mikolenko 1, Dukure 49, Gej 86/

Mančester Junajted – Luton 1:0 (0:0)

/Lindelef 59/

Bornmut – Njukasl 2:0 (0:0)

/Solanke 60, 73/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter