0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

SVE JE LAKŠE KAD TE BODRI NAJVEĆI SVIH VREMENA: Đoković prisustvovao Kostićevoj magiji i pobedi Juventusa! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.23 u 21:29

Fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu rezultatom 2:1 (0:0) nad Kaljarijem u utakmici 12. kola italijanske Serije A.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, posmatrao je ovaj meč sa tribina „Alijanc stadiona“. Đoković, koji će od nedelje započeti učešće na Završnom mastersu u Torinu, svedočio je tesnoj pobedi Stare dame. Posebno je upečatljiv bio doprinos sunarodnika Filipa Kostića, koji je upisao dve asistencije tokom utakmice.

Kragujevčanin Filip Kostić je prvu asistenciju zabeležio u 60. minutu utakmice. Izveo je slobodan udarac sa leve strane, poslao preciznu loptu koja je pravo pogodila glavu Bremera, rezultirajući efektnim pogotkom i treskom mreže.

Samo 10 minuta kasnije, Filip Kostić ponovo je pokazao svoje asistentske veštine. Ovoga puta, bio je asistent Danijeleu Ruganiju. Kostić je izveo korner sa desne strane, a štoper Juventusa, Rugani, uspeo je na gol-liniji da loptu ubaci u mrežu grudima iz drugog pokušaja. Ova kombinacija je rezultirala drugim pogotkom za Juventus.

U 75. minutu, Alberto Dosena je postigao gol posle kornera, prekinuvši tako seriju od skoro sedam utakmica na kojima Juventus nije primio gol. Ipak, Kaljari nije uspeo potpuno da se vrati, a tim Masimilijana Alegrija je uspeo da očuva tesnu prednost i osvoji tri boda.

Ovom pobedom, Juventus je preuzeo prvo mesto na tabeli od Intera, sada sa bodom više, ali i odigranom utakmicom više u odnosu na rivala. Sa druge strane, Kaljari ostaje na 17. mestu sa devet osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore
2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter