0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SAVIC PRED GOSTOVANJE U KRAGUJEVCU: ‘Na ‘Čika Dači’ nikada nisu lake utakmice!’

Objavljeno: 11.11.23 u 09:20

‘Neće biti lako, ali mi posedujemo kvalitet, želju da nastavimo sa dobrim rezultatima.’

Trener Voždovca, Marko Savić je pred gostovanje Radničkom 1923 iz Kragujevca rekao je da ih očekuje teška utakmica, ali da moraju da se prilagođavaju situaciji.

-Radnički 1923 je veliki klub i očekuje nas teško gostovanje. Na Čika Dači nikada nisu bile lake utakmice, a u poslednje vreme stvari otežava i kvalitet podloge koji je ispod svakog kriterijuma, ali tako je kako je i moramo da se prilagodimo situaciji – jasan je mladi stručnjak.

Dodao je da su Kragujevčani dobro selektirana ekipa.

-Povratili su igru i rezultate koje su imali prošle sezone kada su igrali u plej-ofu. Ostala je na okupu manje-više ista ekipa, uz nekoliko ekstra kvalitetnih stranaca i generalno su veoma dobro selektirani od strane direktora Slavka Perovića, kao i prethodnog trenera Dejana Joksimovića i aktuelnog šefa struke Feđe Dudića – smatra on.

Istakao da neće biti lako, ali da njegov tim ima kvalitet.

-Neće biti lako, ali mi posedujemo kvalitet, želju da nastavimo sa dobrim rezultatima i u Kragujevac idemo sa namerom da uzmemo tri boda – poručio je Savić.

Podsetimo, fudbaleri Voždovca gostuju Radničkog 1923 iz Kragujevca danas od 13 časova u okviru 15. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

NEMCI MOGU, A SRBI NE: UEFA imuna na skandal u Frajburgu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter