0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LAZETIĆA I NJEGOVU ČETU OČEKUJE DERBI VOJVODINE: ‘Veliki rivalitet je između ova dva kluba!’

Objavljeno: 11.11.23 u 10:50

‘Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu.’

Trener tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić je pred veliki derbi Vojvodine istakao da je fokus samo na ovu utakmicu i da je ‘Stara dama’ odlična ekipa.  

-Novo iskustvo za nas, samo što smo se vratili sa teškog gostovanja, odmah na trening i foksu na Vojvodini. Veliki je rivalitet između ova dva kluba, mi smo tu kao neki plen. Napravili smo neku razliku u odnosu na njih. Izvanredna ekipa, sjajno vođena, mislim da je moj kolega Popović doneo je ozbiljnost i disciplinu – započeo je.

Smatra da je Vojvodina uz Čukarički, Novi Pazar i Voždovac najveći konkurent za mesto u Evropi.

– Ranko je dosta  rasteretio igrače i uspeo da iz njih izvuče maksimum. Taj njegov rad je došao do izražaja u zadnje dve utakmice. Ozbiljan su tim i uz Čukarički, Novi Pazar i Voždovac su nam konkurenti za mesto u Evropi. Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu, malo je vremena za pripremu. Ponavljam stalno svima, uživam u ovome, jer ovo za sve nas veliki izazov, ali i veliko zadovoljstvo – poručio je strateg Topolčana.

Poziva navijače na podršku u što većem broju.

-Ova utakmice pokazaće karakter ekipe nakon poraza od 5:0 u velikom derbiju Vojvodine. Pozivam sve navijače da dođu i podrže igrače, a ne samo kad igraju Frajburg ili Vest Hem – jasan je Lazetić.

Podsetimo, fudbaleri TSC-a dočekuju Vojvodinu u okviru 15. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sutra od 19:30.

NOVAK ISTAKAO SVOJE CILJEVE DO KRAJA GODINE: ‘Nadam se da ću sezonu krunisati na pravi način!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter