0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KRAGUJEVČANI PREGAZILI ‘ZMAJEVE’: Vidakov het-trikom srušio Voždovac!

Objavljeno: 11.11.23 u 15:45

Sjajno izdanje čete Feđe Dudića

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca dočekali su Voždovac na ‘Čika Dači’ u okviru 15. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.  Domaćin je slavio rezultatom 3:0 i tako nastavio sjajan niz, a šok terapija Feđe Dudića urodila je plodom, pošto su ostvarili teću vezanu pobedu, dve u šampionatu i jednu Kupu.

Mladi Milan Vidakov dominirao je na susretu, pošto je postigao sva tri pogodaka, od toga dva u prvom poluvremenu i to u 3. i 19. minutu. U nastavku susreta izabranici Marka Savića imali su par izglednih šansi koje nisu uspeli da realizuju i odmah je usledila kazna, a Vidakov je kompletirao svoj het-trik u 73. minutu i stavio tačku na susret.

Kragujevčani se posle ove pobede nalaze na šestom mestu sa 18 bodova, a u narednom kolu dočekuju Novi Pazar. Voždovčani su u rezultatskoj krizi pošto već duela u Superligi ne znaju za pobedu i zauzimaju sedmo mesto sa istim brojem bodova kao Radnički 1923, a u sledećoj utakmici odmeriće snage sa Javorom.

 

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter