0
Evroliga

FOTO: Youtube/screenshot

DŽEJMS ISMEJAO ČUVENOG TRENERA: Košarkaš Monaka umešao se u prepirku između Nejpira i Mesine (FOTO)

Objavljeno: 11.11.23 u 18:21

Javna prepirka između Nejpira i Mesine poprimila je šire razmere 

Košarkaš Monaka Majk Džejms uključio se u debatu u vezi sa trenerom milanske Olimpije Etoreom Mesinom i indirektno rekao da mu je priča italijanskog stratega smešna.

Mesina je nakon meča sa Valensijom šokirao javnost kada je rekao kako mu igrač Crvene zvezde, Šabaz Nejpir indirektno šalje poruke sa ciljem da se vrati u redove Olimpije.

Ubrzo nakon njegove izjave usledio je i odgovor Nejpira.

„Ok, razumem. Tvoj tim nije počeo kako si želeo, a nisam ni ja, ali samo prestani da me koristiš kao razlog. Trenutno se nosim sa svojim problemima kao igrač, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji. Prestani da lažeš svoje navijače da bi rešio probleme. Dve izjave o igraču koji više nije deo tima, samo pusti…“ – napisao je Nejpir na svom Instagramu. 

Na Tviteru se nakon toga pojavio komentar da je Mesinina priča smešna, jer je on tvrdio da je Nejpir otišao jer nisu imali novca da ga plate, a onda su doveli nedelju dana kasnije Nikolu Mirotića.

Sve to je podelio Džejms i dodao je:

– Čoveče, zbunjen sam. Lol (smejem se nalas). 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter