0
Domaći fudbal

PANCEVO, SERBIA - NOVEMBER 11: Serbian Super liga round 15 match between FK Zeleznicar Pancevo and Crvena zvezda at SC Mladost in Pancevo, Serbia on November 11. (Photo by Andrija Sokovic/Starsport)

BAHAR BLISTAO NAKON POBEDE: Nisam navikao na lake stvari, imamo vremena za analizu!

Objavljeno: 11.11.23 u 21:17

Železničar pao u nastavku, Zvezda uz ogromne muke odnela tri boda.

Fudbaleri Železničara večeras od 18 časova sastaju se sa ekipom Crvene zvezde u Pančevu u utakmici 15. kola Superlige Srbije.

Rezultat meča jeste 1:2 za gostujući tim.

Nakon meča je šef struke Zvezde, Barak Bahar na konferenciji za štampu rekao je sledeće.

 

– Bila je sjajna atmosfera, sjajan je bio i teren, moderan i dobar za igru. Loše smo počeli, kao i obično, primili smo lep gol i onda smo morali da jurimo prednost. Nismo igrali pametno, u drugom poluvremenu smo napravili neke izmene i uspeli da damo golove i došli do pobede.

– Ovo je fudbal. Ne možete dobiti svaku utakmicu i igrati dobro na svakom meču. Sezona je duga, znamo da su očekivanja velika, ali nakon završetka lige ćemo da izvlačimo zaključke. Ide nam teže u poslednje vreme, na poslednje četiri utakmice i danas nismo izgledali dobro, ali uspeli smo da se izdignemo i da dođemo do pobede.

Zašto Zvezda loše startuje?

– To je nešto što moramo da proverimo. To je nešto što ću ja lično da proverim. Imamo reprezentativnu pauzu pred nama, tako da ćemo iskoristiti priliku da sve izanaliziramo. Ono što je dobra stvar je da je Zvezda uspela da se izdigne i da igrači koji ulaze sa klupe uvek mogu da pomognu ekipi.

Možemo li da očekujemo bolju Zvezdu?

– Možda. Ne treba da zaboravimo da Zvezda treću ili četvrtu utakmicu igra izuzetno važan meč, treba se prilagoditi posle utakmica Lige šampiona, igračima to nije lako, ali nije izgovor. Takođe, često smo prinuđeni da rotiramo u igri, pa možda igra ispašta, ali najbitnije je da pobeđujemo – zaključio je Barak Bahar.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

6
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter