0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

TRAJKOVIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA OD PAZARA: ‘Nije kliknulo, vreme je da klub reaguje!’

Objavljeno: 10.11.23 u 20:01

Nišlije ponovo nisu imale sreću.

Trener Radničkog iz Niša, Nikola Trajković je nakon utakmice protiv Novog Pazara izneo svoje utiske. Smatra da su zaslužili pobedu, da su stvarali više prilike koje nisu iskoristili.

-Čestitam Pazaru na pobedi. Smatram da smo mi više zalužili da dobijemo ovu utakmicu, imali smo više prilika u prvom poluvremenu, koje nismo iskrostili, ovo nam se dešava po ko zna koji put ove sezone. U drugom poluvremenu nismo pravili dovoljan broj prilika, na 0:0 smo imali i stativu i jednostavno nismo imali sreće – istakao je.

Dodao je da je utakmice već bila rešena kada je tim kraj Jošanice postigao pogodak.

-Kada smo primili gol, utakmice je već manje-više bila rešena, pošto se igralo dosta otvoreno protiv jakog sistema. Želim Novom Pazaru puno sreće u nastavku sezone – naveo je on.

Potom se osvrnuo na situaciju u klubu i pokazao svoje razočaranje nakon ovog poraza.

-Razgovarao sam sa igračima, upravom, ne bežim od odgovornosti. Ubeđivao sam sve da ćemo danas odneti pobedu, ali to se nije dogodilo, tako da ja za sve ovo snosim odgovornost, nemam nameru da se krijem iza nekoga. Kada sam došao ovde rekao sam da ćemo da se borimo za plej- of, bili smo bilizu u nekoliko navrata – rekao je strateg Nišlija.

Mišljenja je da je vreme da klub reaguje.

-Ne želim da se krijem iza prethodne sezone, gde je Radnički menjao tri ili četiri trenera, treba biti pošten, neke stvari se nisu poklopile i nije kliknulo. Mislim da je vreme da klub reaguje – poručio je Trajković.

Podsetimo, fudbaleri niškog Radničkog poraženi su od Novog Pazara rezultatom 1:0 u okviru 15. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter