0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

STEFANOVIĆ PRED DUEL SA CEDEVITA OLIMPIJOM: ‘Možemo da napravimo veliki iskorak!’

Objavljeno: 10.11.23 u 18:29

Svestan je snage rivala.

KK FMP SoccerBet se vraća na domaći teren. U izuzetno dobrom raspoloženju nakon trijumfa u Laktašima, Panteri će dočekati još jednog favorita – Cedevitu Olimpiju. Utakmice protiv Ljubljančana su tradicionalno veoma interesantne, atraktivne i neizvesne.

’’Pre početka ovog mini-ciklusa od dve utakmice sa timovima koji su pretendenti za sam vrh tabele, a to su Igokea i Cedevita, sigurno bismo bili zadovoljni sa jednom pobedom. U startu za nas je ovo bonus sa kojim možemo da napravimo veliki iskorak ako bismo pobedili. Dolaskom Prepeliča Cedevita je dobila novu dimenziju i sa njim su drugačiji tim, pogotovo u napadu. Sigurno nas očekuje teška i zahtevna utakmica. Nadam se da ćemo ponoviti koncentraciju i pristup koji smo imali u Laktašima i uz podršku sa tribina odigrati najbolju moguću utakmicu. Samo tako možemo i doći do pobede, ali bez pritiska rezultata i potpuno rasterećeno jer smo u prethodnom kolu ostvarili pobedu’’, istakao je Stefanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter