0
AdmiralBet ABA Liga
Petar Mijović

Petar Mijovic Crvena Zvezda - Buducnost, ABA Liga Nov. 5, 2023. in Belgrade, Serbia. 5.11.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MIJOVIĆ NAPUSTIO BUDUĆNOST: Porazi od Zvezde i Arisa ga koštali posla! (FOTO)

Objavljeno: 10.11.23 u 12:55

Mnogi već kalkulišu ko će biti novi trener

Trener košarkaškog kluba Budućnost, Petar Mijović, podneo je ostavku na svoje mesto, a Upravni odbor kluba je istu prihvatio, saopšteno je iz kluba danas.

Mijović je preuzeo ulogu trenera u aprilu ove godine, nasledivši Vladimira Jovanovića. Klub se zahvalio Mijoviću na posvećenom radu i poželeo mu uspeh u daljoj karijeri. U saopštenju se ističe da će klub blagovremeno obavestiti javnost o daljim koracima koje planira preduzeti.

Ova odluka dolazi nakon jučerašnjeg poraza ekipe Budućnosti od Arisa rezultatom 63:65 u šestom kolu Evrokupa. Trenutno, Budućnost ima dva trijumfa i četiri poraza u grupi B Evrokupa nakon šest odigranih kola. U regionalnoj ABA ligi, klub je zabeležio pet pobeda i jedan poraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter