0
Evrokupovi

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LAZETIĆ NEUTEŠAN POSLE PORAZA TSC-a: „Možda je ovo neka realna slika“

Objavljeno: 10.11.23 u 08:20

Topolčani su ostali bez šansi za plasman dalje u LE

Fudbaleri TSC-a ubedljivo su poraženi od nemačkog Frajburga rezultatom 5:0 u okviru 4. kola Lige Evrope, a strateg Topolčana, Žarko Lazetić, nakon meča istakao je da njegova ekipa nije bila dovoljno dobra na svojoj polovini terena.

„Prvo poluvreme smo igrali dosta nisko. U drugom smo hteli da igramo ofanzivnije. Da dođemo u situaciju da postignemo gol. Međutim, nismo bili na nivou sa pasovima. Odbrana je takođe bila loša. A, mi nismo bili dovoljno odgovorni i disciplinovani na našoj polovini“ – rekao je Lazetić.

Trener Topolčana pohvalio je igru Frajburga, koji su u ovom meču bili znatno dominantniji.

„Vidi se razlika u kvalitetu i sa kim smo igrali egal u Topoli. Možda je i ovo neka realna slika. Ali, dobro, šta je tu je… Mi se sada okrećemo Vojvodini i domaćem takmičenju. Moramo da se podignemo i da nastavimo da igramo fudbal“ – završio je trener ekipe iz Bačke Topole.

Nakon ovog meča, TSC se nalazi na poslednjem mestu grupe A sa samo jednim osvojenim bodom i bez šansi da se kvalifikuje dalje, dok je Frajburg drugi sa sa devet osvojenih bodova.

U narednom kolu TSC dočekuje Vest Hem, a Frajburg će takođe biti domaćin, samo Olimpijakosu.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter