0
Evroliga

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KALINIĆ I DALJE ZALJUBLJEN U CRVENU ZVEZDU: Nije smeo javno, ali svima je sve jasno o emocijama ka Zvezdi! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.23 u 23:46

Kalina nije odgovorio na pitanje, ali sve je svima jasno.

Crvena zvezda večeras gostujovala je u Blaugrani ekipi Barselone, a meč je završen rezultatom 86:81 za domaći tim.

Nakon meča, košarkaš Barselone Nikola Kalinić govorio je o utiscima sa meča.

– Evroligaška utakmica, nema šta nego će da bude teško. Neozbiljno smo odigrali u trenucima kada smo imali vođstvo, to nam se dešava već više puta ove godine. Mislim da treba da prelomimo utakmicu, da završimo mirno i igramo do kraja, da razmišljamo, unapredimo.

Usledilo je pitanje novinara na to kako se oseća kada igra protiv Zvezde, na šta je Kalinić odreagovao samo sa „hajdemo sledeće pitanje“, ali je i dodao.

– Sigurno da ima mnogo više igrača koji su imena, koji su talentovani, u karijerama, ta konekcija između bekova. To je ono na šta treba da se fokusiraju. Teodosić razigrava celu ekipu, teško je igrati, dobili smo, ali ne raduje nas što je bilo tako.

Kaže da Barseloni više ne sme da se ponavlja takva dekoncentracija u završnici.

– Opuštanje je bilo, mislili smo da će druga ekipa da odustane, da odemo kući. Ali nema razloga za to, svi se bore, svi gledaju da se vrate u utakmicu, trude se da budu disciplinovaniji.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter