0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BOGDAN GLEDAO PARTIZAN: Kapiten Srbije čestitao crno-belima na pobedi protiv Fenera! (FOTO)

Objavljeno: 10.11.23 u 09:50

Očigledno su ga insipirisali za sjajnu partiju u dresu Atlante

Košarkaš Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, nije krio oduševljenje nakon dramatične pobede Partizana nad Fenerbahčeom rezultatom 85:84 u sedmom kolu Evrolige. Na društvenim mrežama se oglasio pohvalama za oba tima, ističući da bi želeo da vidi i Partizan i Fenerbahče na Fajnal-foru.

Utakmica je bila prepuna akcije, borbe i uzavrelih strasti, a crno-beli su pokazali izuzetan karakter i borbenost. Uprkos izostanku nekoliko ključnih igrača u obe ekipe, duel je bio neizvestan do poslednjeg trenutka.

Partizan je predvodio Kaminski sa 15 poena, dok su se Smailagić i Naneli istakli sa po 13 poena. Sa druge strane, najbolji u ekipi Fenerbahčea bio je Hejs sa impresivnih 23 poena, dok su Dorsi i Motli doprineli sa 18, odnosno 11 poena.

Ovo je drugi poraz Fenerbahčea u ovoj sezoni Evrolige, a Partizan je svojom hrabrom igrom ostavio snažan utisak na terenu. Bogdan Bogdanović je, kao nekadašnji igrač Partizana, izrazio podršku crno-belima i Fenerbahčeu, poželevši im uspeh na Fajnal-foru.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter