1
Fudbal

FOTO: Starsport

TSC I ČUKA ZA ČAST SRPSKOG FUDBALA: Nova šansa za Topolčane i ‘Brđane’ da urade nešto konkretno! (FOTO)

Objavljeno: 09.11.23 u 09:30

Veliki izazovi pred srpske predstavnike.

Večeras se igraju nove utakmice u okviru četvrtog kola evropskh takmičenja, a na scenu izlaze TSC Čukarički. Tim Žarka Lazetića  gostuje Frajburgu od 21 čas u Ligi Evrope, a cilj čete iz Bačke Topole je da pariraju nemačkog timu i po mogućstvu ostvare pozitivan rezultat. 

FOTO: Starsport

A žašto i ne bi, u fudbalu su iznenađenja moguća, pa zato je i ova igra najbolja sporedna stvar na svetu. TSC je protiv Olimpijakosa  uzeo istorijski bod u Evropi, ali su i protiv Vest Hema Frajburga pokazali da mogu da se nose sa velikanima i da imaju karakter, da nisu slučajno ovde.

Sa druge strane fudbaleri Čukaričkog dočekuju Fiorentina od koje su pretrpeli ubedljiv poraz u Italiji 6:0. Tim sa Banovog brda još uvek čeka prve bodove u Evropi, a prilika za to je baš večeras u Ligi Konferencija na stadionu Dubočice Leskovcu od 18:45. Izabranici Igora Matiča su protiv Genka Ferencvaroša dokazali da mogu da igraju sa tim klubovima, ali da im je potrebno iskustvo.

FOTO: Starsport

Nisu se srpski klubovi proslavili ove godine u Evropi. Tri kluba, a svega dva boda. Bilo bi dobro da se osvoji neki bod do kraja jesenjeg dela sezone, jer Srbija na FIFA rang listi strmoglavo pada.

ŽELJKO OBRADOVIĆ UOČI DUELA SA FENEROM: ‘Igraju izvanredno – Svi šutiraju za tri!’

0
0

1 Komentara

  1. Cijela filozofija fudbala se u Srbiji mora mijenjati da bi se sve pokrenulo sa mrtve tačke.Nasi fudbaleri su tromi spori i bezidejni skloni naučenim semama iako se pokaze da ne funkcionisu.Prihvaranje trendova sa obrnutim krilima dešnjak lijevo ,lijevak desno je unazadila i onako zaostali srpski fudbal.Milina je bilo gledati Lajpcig kako trče i misle unapred a ne vračaju stalno loptu u nazad ko Zvezda .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter