0
Kladionica

FOTO: Rizk

Rizk Slot Bonus | 4.000 RSD + 50 besplatnih spinova

Objavljeno: 09.11.23 u 16:24

Plati 2.000 RSD igraj sa 4.000 RSD + 50 besplatnih spinova

Pogledajte zašto je najnoviji Rizk slot bonus jedan od najpopularnijih u regionu. Usput saznajte šta sve ovaj brend nudi od opcija, kao i kako da ih iskoristite da biste imali maksimalan užitak na sajtu ovog operatera.

 Uzmi svoj bonus dobrodošlice

 

Rizk bonus dobrodošlice

Najzanimljivija stvar na sajtovima mnogih brendova jeste upravo bonus dobrodošlice koji oni nude. S tim u vezi, imaćete priliku da se upustite u novu avanturu odmah nakon što otvorite nalog jer vas čeka Rizk slot bonus za nove igrače: uplati 2.000 RSD igraj sa 4.000 RSD + 50 besplatnih spinova.

FOTO: Rizk

 

 

Uzmi svoj bonus dobrodošlice

 

 

Ova promocija je jedna od onih gde se mogu dobiti Rizk besplatni spinovi. Ne samo to, vaš depozit će biti dupliran. Naravno, morate ispuniti sve zahteve koje ova promocija podrazumeva kako biste otključali ovaj bonus. Treba napomenuti da je ova ponuda dostupna trenutno i da u buduće umesto nje može biti aktuelna neka druga promocija.

Rizk bonus kod

Rizk bonus kod je igračima od velike koristi za potrebe registracije. Generalno, promo kodovi služe da korisnicima olakšaju proces otvaranja naloga. Bitna činjenica jeste da Rizk promo kod ne utiče na druge opcije na sajtu, niti na sam bonus.

Ovo dalje znači da korisnici mogu da kreiraju nalog sa i bez bonus koda i da i dalje imaju pristup svim opcijama na sajtu podjednako kao i igrači koji su se registrovali koristeći kod. U ovom trenutku, nijedan promo kod nije dostupan. Možete pogledati našu recenziju u kojoj ćemo vas izvestiti o ovome ukoliko dođe do bilo kakvih promena.

Uslovi promocije

Rizk slot bonus, kao i svaka druga promocija, podrazumeva neke uslove za ostvarivanje. Dobra stvar je da igrači neće morati da ispunjavaju preveliki broj uslova kako bi otključali bonus.

    • Ovu promociju mogu odabrati samo korisnici koji imaju 18 ili više godina.
    • Rizk minimalna uplata za ovaj bonus je 500 RSD.
    • Ne postoje ograničenja na dobitke i isplate koje se vezuju za ovu ponudu.
    • Iznos bonusa je 100% od uplaćenog depozita do 10.000 RSD.
    • Svaki od besplatnih spinova vredi 10 RSD.
    • Spinove koje dobijete morate preuzeti u roku od 24 sata nakon dodeljivanja.
    • Besplatni spinovi mogu se odigrati na sledeće slotove po danima:

– Dan 1: Big Bass Bonanza
– Dan 2: Extra Juicy
– Dan 3: Big Bass Splash
– Dan 4: Book of Tut
– Dan 5: Big Bass Bonanza

      • Tipovi slot igara imaju različit doprinos kada su u pitanju procenti igre:
      • Sve slot igre: 100%
      • Celokupna ponuda stonih igara: 10%
      • Sve video igre: 0%.
      • Ovaj bonus možete odabrati samo jednom.

Ukoliko želite da saznate više o drugim slot bonusima dobrodošlice možete da pogledate našu slot stranicu na bettingexpert-u

Izgled sajta i funkcionalnost

Sajt je veoma bitan kako bi korisnici imali maksimalno iskustvo igranja slotova. Srećom, ovaj operater je posvetio posebnu pažnju na izgled svog sajta kao i na njegovu funckionalnost. Dobra grafika i pregršt zanimljivih boja su neke od glavnih odlika sajta ovog brenda.

Pored toga, upotreba sajta je veoma laka. Glavna stranica sadrži podnožje sa najbitnijim linkovima i informacijama. Najkorisnije stvari koje se tu mogu pronaći jesu linkovi koji vode do metoda plaćanja, kao i oni koji sadrže informacije o ovom operateru, odgovornom klađenju, opštim bonus pravilima i drugim bitnim faktorima.

Čitav sajt je veoma brz kada je u pitanju otvaranje stranica. Mapa sajta je napravljena za lako snalaženje. Glavna stranica sadrži najbitnije prečice do slot igara, promocija, podrške, itd. Ostatak glavne stranice sadrži precizne informacije o dostupnim promocijama kao i podatke i smernice u vezi sa slot igrama na ovom sajtu.

FOTO: Rizk

 

 

Ukoliko pored slot igara volite i sportsko klađenje posetite bettingexpert sa najboljim tipovima za online sportsko klađenje.

Rizk registracija

Ostvarivanje Rizk slot bonus ponude započinje se registracijom. S obzirom na to da je ovo neophodan proces, ovaj brend je dosta uprostio i pojednostavio ovu proceduru.

  1. Posetite Rizk sajt i kliknite na dugme „REGISTRACIJA”.
  2. Ukucajte potrebne podatke (ime i prezime, pol, datum rođenja, matični broj, mejl adresu i broj telefona).
  3. Dajte saglasnost ukoliko želite da vas ovaj brend kontaktira ukoliko nove ponude budu bile dostupne.
  4. Unesite svoje mesto rođenja i adresu stanovanja.
  5. Odredite svoje korisničko ime i lozniku i prhvatite uslove korišćenja.
  6. Unesite kod koji vam je stigao SMS-om u potrebno polje i dovršite registraciju.

Posle otvaranja naloga, korak koji sledi jeste prijavljivanje na nalog korisnika.

Ugrabi svoj Rizk bonus dobrodošlice

 

 

Rizk igre uživo

Jedan od bitnijih delova u okviru dostupnih slot igara na sajtu ovog operatera pripada slot igrama uživo. Rizk igre uživo omogućavaju korisnicima da na ovoj platformi igraju protiv pravog krupijea. Kako bi igrači imali maksimalno iskustvo, svi događaji iz ove kategorije imaju svoj prenos uživo.

Korisnici se mogu pridružiti različitim stolovima i igrati ovaj tip igara sa drugim igračima. Postoji veliki broj igara kojima ćete imati pristup. Sve one su neizostavni deo svakog ozbiljnog slot brenda.

  • Rizk Blekdžek uživo
  • Bakara
  • Rizk Rulet uživo
  • Poker

Slot igre uživo mogu postati još zanimljivije ukoliko se korisnici opredele za Rizk slot bonus. Naravno, bonusi omogućavaju igračima korišćenje dodatnih sredstava i opcija za igranje. To važi i za najnoviji bonus ovog operatera koji delom uključuje i ovu vrstu igara.

FOTO: Rizk

 

 

Rizk jackpot

Sastavni deo slot sekcije ovog brenda jeste i onaj sa Rizk jackpot igrama. Džekpot igre uključuju dobitak koji zavisi od visine sume koju igrači koriste za igranje. Ovo znači da potencijalni dobitak može biti veoma veliki. Pored klasične džekpot varijante, postoje i progresivne džekpot igre.

Takav tip igara podrazumeva da se potencijalni dobitak stalno povećava kako igranje ovih slotova kod korisnika napreduje. Najbitnije od svega jeste da Rizk nude neke od najpopularnijih i najpoznatijih igara na svom sajtu. Među mnogim igrama, možete naići na naslove kao što su:

  • Book of Ra
  • Beauty of Cleopatra
  • Burning 100 Hot
  • Big Five
  • Seven Seas Jackpots
  • Gunslinger Reloaded

Pored svega navedenog, na sajtu ovog operatera se mogu i pojaviti neki džekpot bonusi. Savetujemo korisnike da s vremena na vreme provere sekciju sa promocijama ovog brenda i odaberu jednu od džekpot promocija ukoliko je ona dostupna. Pravilo za korisnike da mogu odabrati samo jednu bonus ponudu se naravno, podrazumeva.

Rizk slots

Jedna od najglavnijih sekcija na Rizk sajtu je svakako ona sa klasičnim slot igrama. Nakon samo jednog klika na dugme sa leve strane glavne stranice koje vodi do ove sekcije, igrači će moći da zakorače u svet slot avanture. Sam segment ovih igara je prilično veliki i sadrži mnoge podtipove.

Tako se igrači mogu oprobati u igranju slotova iz kategorija kao što su Drops & Wins, re-spin, kao i kategorija sa igrama grupisanim po tome koji ih je provajder napravio. Kada smo kod toga, ovaj operater sarađuje sa nekim od najpoznatijih provajdera slot igara na svetu.

  • Hacksaw Gaming
  • Relax Gaming
  • Blueprint
  • NetEnt
  • No Limit City
  • Amusnet

Sve najbolje igre ovih provajdera dostupne su i na Rizk sajtu. Pomenućemo samo neke naslove kao što su Book of Dead, Gates of Rizk, Super Joker, Scroll of Dead, 40 Super Hot, Templar Tumble, Pug Life, Book of Shadows, Fire Hopper, Golden Glyph, Gonzo’s Quest, itd.

Kao što je slučaj i sa igrama uživo, Rizk slot bonus se može koristiti i za klasične slot igre. Štaviše, klasične slot igre su najzastupljenije kada su u pitanju igre na koje se bonus može iskoristiti ili igre koje je potrebno igrati kako bi bonus otključali.

Wheel of Rizk

Wheel of Rizk je nešto svojstveno samo ovom operateru. Ova opcija na sajtu dozvoljava korisnicima koji igraju slot igre da pristupe dodatnim opcijama koju umnogome mogu proces igranja učiniti zanimljivijim.

Pre svega, na sajtu ovog brenda postoji „Power Bar” koji igrači mogu popuniti tako što će jednostavno igrati slotove. Jednom kada se ovaj Power Bar napuni, korisnici prelaze na sledeći nivo. Ovo dalje znači da će se tada njima otključati Wheel of Rizk i da će oni moći da zavrte ovaj točak sreće.

FOTO: Rizk

 

Ugrabi svoj Rizk bonus dobrodošlice

 

 

Kada zavrte točak sreće, igrači će imati šansu da osvoje razne nagrade. Uz to, korisnici će nakon svakog desetog nivoa koji otključaju moći da zavrte Super Wheel of Rizk i potencijalno osvoje još bolje nagrade.

Na svakom petom nivou, igrači će dobiti i jedan dodatni spin. Međutim, ovo nije sve. Korisnici će imati opciju da upotrebe Extra Wheel koji se dobija nakon savladavanja prvog nivoa u jednom danu. Opcije koje Extra wheel nudi mogu se iskoristiti u naredna 24 od ostvarivanja prava na istu.

Rizk aplikacija

Mogućnost igranja slotova na telefonu je ranije bila retkost. S napretkom tehnologije, igrači su dobili priliku da sami odaberu svoju lokaciju i kada će igrati slot igre, zbog toga što su slot platforme postale široko dostupne.

Rizk, naravno, nije propustio priliku da svojim korisnicima da pristup svom mobilnom sajtu. Mobilni sajt ovog operatera je gotovo isti kao i desktop sajt, s tim što je on prilagođen telefonima i tablet uređajima.

Kada kažemo da su sajtovi isti, mislimo na činjenicu da se oba sajta mogu lako koristiti i da su sve opcije sa dekstop sajta dostupne i na mobilnom. Trenutno ne postoji Rizk aplikacija iOS kao ni Rizk aplikacija za Android.

Bilo kako bilo, do mobilnog sajta se vrlo lako može doći i on može igračima omogućiti maksimalno iskustvo. Razlog ovome jeste što je sajt napravljen i dizajniran upravo za potrebe zamene aplikacije, dok ona sama ne postane dostupna.

Prednost ovog sajta je što tzv. proces Rizk aplikacija preuzimanje nije obavezan. Sve što treba da uradite je da otvorite neki od vaših pretraživača na svom uređaju i pronađete sajt ovog operatera.

Rizk uplate

Igrati sa pravim sredstvima znači da morate uplatiti depozit pre nego što sam proces krene. U nekim slučajevima je i uplata depozita uslov kako bi se kvalifikovali za neku promociju. Znajući koliko je ovaj proces bitan, Rizk vam je omogućio da koristite nekoliko opcija za plaćanje koje su pritom brze ali i bezbedne.

  • Platne kartice (Visa, Mastercard, DinaCard)
  • Uplata sa tekućeg računa

Sve opcije za uplatu realizuju svoje transakcije odmah. Međutim, mogu postojati i dodatni faktori kao što su verifikacije, koje ponekad taj proces mogu malo usporiti. Rizk minimalna uplata iznosi 500 RSD. Ovo ne znači da ne možete igrati slotove sa manjim ulogom, već da transakcija na vaš nalog ne može biti manja od datog iznosa.

Rizk isplate

Da biste izvršili isplatu, potrebne su vam brze i efikasne metode. Ovaj brend nudi jednu, ali vrednu metodu za isplate, a to je isplata preko tekućeg računa.

Dobra stvar u vezi sa ovim jeste što je je ova metoda takođe brza, i naravno, sigurna. Vreme transakcije se nekada može povećati ukoliko banka vrši dodatne verifikacije. Minimalna suma za koju možete zatražiti isplatu je 500 RSD.

Rizk korisnička služba

Rizk korisnički servis je tu za sva vaša pitanja ili potencijalne probleme koje treba rešiti. Na primer, u kontakt sa ovim brendom možete stupiti i ako su vam potrebna detaljnija objašnjenja vezana za Rizk slot bonus.

Bićete u mogućnosti da birate između dve glavne Rizk kontakt opcije. Jedno je sigurno, agenti korisničke službe ovog operatera su brzi sa odgovorima.

  • Imejl adresa (podrska@rizk.rs)
  • Chat podrška

Rizk zaključak

Sve u svemu, imati nalog na sajtu kao što je Rizk je zaista posebna stvar. Faktori koji doprinose ovome jesu veliki izbor slot igara, kao i Rizk slot bonus ponuda za novoregistrovane igrače. Sa velikim brojem igara i vrlo zanimljivom promocijom, vaše vreme provedeno na ovom sajtu će biti ispunjeno mnogim interesantnim trenucima.

Pored svega ovoga, imaćete priliku da koristite i neke od najbržih i najefikasnijih metoda za plaćanje. Čitavom sajtu sa svim navedenim opcijama moći ćete da pristupite i putem mobilnog telefona ili tablet uređaja.

Korisnička podrška je uvek tu da vam pomogne oko bilo čega vezano za usluge ovog operatera. Na kraju, nadamo se i da će ovaj brend napraviti i mobilnu aplikaciju, i time dodatno olakšati igračima korišćenje svojih usluga.

Rizk – prednosti Rizk – nedostaci
Veoma veliki izbor slot igara i interesantna Rizk slot bonus ponuda. Aplikacija za mobilne telefone i tablet uređaje još uvek nije dostupna.
Savremene i efikasne metode plaćanja.  
Odgovorna Rizk podrška.  

 

 

Otvori nalog na Rizk-u

 

Rizk najčešće postavljana pitanja

Za dodatne informacije o ovom operateru možete pročitati najčešće postavljana pitanja i odgovore.

Gde mogu proveriti istoriju svojih transakcija?

Kada otvorite vaš nalog i prijaviti se, moći ćete da pristupite glavnom meniju. Tu možete pronaći dugme „Moj nalog”. Klikom na njega a zatim na „Transakcije” otvoriće vam se lista svih plaćanja.

Smem li imati više od jednog naloga?

Na ovom sajtu nije dozvoljeno imati više naloga. Bez obzira na to, jedan nalog je i više nego dovoljan za korisnike kako bi oni imali maksimalno iskustvo na sajtu ovog operatera.

Kako mogu otvoriti nalog?

Klikom na dugme „REGISTRACIJA” započećete ovu proceduru. Nakon toga treba uneti tražene podatke dati saglasnost u vezi sa uslovima na sajtu, kao i potvrditi da ste punoletni korisnik. Poslednji korak je potvrda putem SMS poruke.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter